Werkwijze

Samen op weg naar succes!

Er komt heel wat kijken bij de ontwikkeling van een succesvolle website.
Daarom hanteren we steeds een duidelijk stappenplan, zodat elke partij steeds weet wat en wanneer er iets van hen verwacht wordt.
Onderstaande werkwijze heeft reeds meerdere malen bewezen dat het bouwen van een website ook een vlotte en aangename ervaring kan zijn.
Ontdek hieronder hoe wij te werk gaan.

KENNISMAKING

1

Een goede website bouwen begint met een goed gesprek. U kunt ons telefonisch bereiken om direct een afspraak te maken, of u kunt ons webdesign-offerteformulier invullen, zodat we alvast een idee hebben van wat u wilt. Zodra we het ingevulde formulier ontvangen hebben, zullen we contact met u opnemen om een afspraak te maken.

Heeft u al een website in gedachten, maar heeft u nog steeds veel vragen? Of heeft u helemaal geen idee hoe uw website eruit moet zien of wat u kunt verwachten? Maakt u zich geen zorgen. We helpen u graag verder.

Tijdens het bespreken van de website krijgt u deskundig advies en beantwoorden we al uw vragen. Samen kijken we naar welke website het beste bij u en uw doelgroep (bezoekers) past. We bespreken niet alleen de indeling van uw website, maar ook de domeinnaam, e-mailadressen en nog veel meer.

Praktische info

Een websitebespreking vindt altijd plaats in ons kantoor in Tremelo en duurt gemiddeld 2 uur. Maar maakt u zich geen zorgen, want de websitebespreking is altijd gratis en vrijblijvend.

Als u 1 of meerdere websites kent die er goed uitzien, of als u websites kent met een stijl die u mooi vindt, schrijf dan zeker de naam of link van deze website(s) op. Dit zal de websitebespreking vergemakkelijken en ervoor zorgen dat we een beter beeld hebben van wat u precies wilt.

OFFERTE

2

Na ons kennismakingsgesprek ontvangt u van ons een duidelijke offerte via e-mail.
Deze offerte bevat volgende zaken:

  • De prijs van alle componenten van uw website.
  • Details over de inhoud van elke webpagina. Dit overzicht is handig voor u om de inhoud op te maken.
  • De totale kost van het webdesign van uw website.
  • De kosten wat betreft webhosting.
  • Eventuele andere kosten (zoals logo design, of pc-service indien nodig, ...)

Praktische info

Zodra u onze webdesign offerte ontvangt, stuur ons dan even een reactie terug, zodat we weten dat u de offerte goed hebt ontvangen.

Onze offertes zijn standaard 30 dagen geldig. Als u geen offerte ontvangt, controleer dan zeker uw spam-map (ook wel bekend als "ongewenste e-mails").

We streven ernaar om de offertes binnen 48 uur na de websitebespreking te versturen.

Tip: Vanaf dit moment kunt u al beginnen na te denken over de teksten en foto's die u op uw website wilt hebben.

GOEDKEURING

3

Als u akkoord gaat met onze webdesign offerte, kunt u dit gemakkelijk bevestigen via e-mail.

Zodra we uw goedkeuring hebben ontvangen, sturen we u een voorschotfactuur. Deze factuur bedraagt 50% van het totaalbedrag van de webdesign offerte.

Zodra we uw betaling hebben ontvangen, kopen we al het benodigde materiaal (zoals domeinnamen, webruimte, enz.) aan bij onze leveranciers. Vanaf dat moment beginnen we met de ontwikkeling van uw website.

Praktische info

We sturen doorgaans voorschotfacturen binnen 48 uur na uw akkoord naar uw e-mailadres. Als u geen voorschotfactuur heeft ontvangen, controleer dan zeker uw spam-mapje (ook wel bekend als "ongewenste e-mails").

Om er zeker van te zijn dat alles in orde is, controleert u het best of al uw gegevens correct vermeld staan op de voorschotfactuur.

START ONTWIKKELING

4

Zodra we de inhoud van uw homepagina (ook wel de startpagina van een website genoemd) hebben ontvangen, beginnen we met het programmeren van uw website. We ontwikkelen uw website eerst in de testomgeving van ICTBoost. U ontvangt van ons een e-mail met alle benodigde gegevens (link, gebruikersnaam en wachtwoord) om toegang te krijgen tot uw website.

Allereerst gaan we aan de slag met het programmeren van de volledige structuur van uw website. We ontwerpen de lay-out en de menubalk en voegen alle webpagina's (op dat moment nog leeg) toe aan de website.

Het is onze bedoeling om eerst de homepagina volledig af te werken, zodat u een goed beeld krijgt van hoe uw website eruit zal zien. Ondertussen kunt u werken aan de teksten van uw website.

Praktische info

Heeft u al een bestaande website die online moet blijven terwijl wij aan uw nieuwe website werken? Dan zullen wij u een tijdelijke link geven die actief blijft totdat uw nieuwe website volledig ontwikkeld is.

Heeft u nog geen website? Dan ontwikkelen wij uw nieuwe website onmiddellijk op de juiste link (ook wel bekend als URL).

Omdat uw website in de beginfase nog niet beveiligd is tegen hackers, wordt uw website tijdelijk afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord.

U dient uw teksten digitaal aan te leveren. U mag de teksten rechtstreeks in een e-mail schrijven of in een Word-document. Ook foto's kunnen doorgemaild worden. Als u liever met een USB-stick naar ons toe komt, is dat ook geen enkel probleem.

TIJDENS ONTWIKKELING

5

Gedurende de ontwikkeling van uw website houden we u regelmatig op de hoogte via e-mail. Tijdens deze fase vragen we om uw volledige medewerking, zodat het ontwikkelproces soepel kan verlopen. Met de doorgegeven link kunt u alles op de voet volgen en veranderingen aanvragen. Op die manier werken we samen naar een resultaat waar u 100% tevreden over bent.

U kunt nog steeds afwijken van de opgegeven offerte tijdens de ontwikkeling van uw website. Zolang bepaalde webpagina's of opties nog niet geprogrammeerd zijn, kunnen we deze zelfs kosteloos schrappen. Uw website kan tijdens deze fase ook steeds uitgebreid worden.

Als uw website wordt uitgebreid, krijgt u altijd een overzicht van de financiƫle impact. We wijken alleen af van de bestaande offerte na uw goedkeuring via e-mail.

Praktische info

Als u tijdens de ontwikkeling van uw website graag aanpassingen wilt, geef deze wijzigingen dan bij voorkeur zo snel mogelijk door. Zorg er ook voor dat u duidelijk aangeeft op welke webpagina de wijzigingen moeten worden aangebracht, zodat de aanpassingen soepel kunnen verlopen.

Maak u geen zorgen om wijzigingen aan te vragen. U bent onze klant en ons doel is om een website te maken waar u 100% tevreden over bent!

OPLEVERING

6

Zodra uw website helemaal af is, geven wij u een seintje. Als u klaar bent om de website op te leveren, kunt u dat eenvoudig bevestigen via e-mail. Vervolgens ontvangt u de eindfactuur van ons.

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, worden alle beveiligingen van uw website opgezet. Het toegangspaswoord wordt verwijderd en uw website wordt toegevoegd aan Google. Vanaf dat moment is uw website volledig online en kunt u beginnen met het aantrekken van klanten.

Ook nadat uw website is opgeleverd, kunt u altijd bij ons terecht met vragen of opmerkingen. We helpen u graag verder!

Praktische info

Heeft u haast bij de oplevering? Geen probleem! Zodra u de eindfactuur betaald heeft, stuur ons dan een mailtje met het betalingsbewijs, zodat we onmiddellijk kunnen starten met de oplevering.

Een oplevering duurt gemiddeld slechts 1 werkdag.