Website voor een vastgoedmakelaar

Immo Bosmans in Genk

Website: Immo Bosmans

Website
kenmerken

  • ACHTERGRONDFOTO
  • PROFESSIONELE FOTO'S
  • ZOEKMACHINE-OPTIMALISATIE

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST

OPGELEVERD: 2018

Website laten maken voor een vastgoedmakelaar

Website ontwerp voor een vastgoedmakelaar

Een website laten maken voor een vastgoedmakelaar is essentieel om de online aanwezigheid van uw bedrijf te vergroten en meer potentiële klanten te bereiken. In deze tijd waarin mensen steeds meer online zoeken naar producten en diensten, is het hebben van een professionele en aantrekkelijke website van cruciaal belang.

Ook vastgoedmakelaar Jelle Bosmans heeft dit zeer goed begrepen!
Jelle was op zoek naar een manier om meer klanten aan te trekken via het internet. Er zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in vastgoed-websites, waarbij men verschillende soorten vastgoed online kan presenteren. Maar op gebied van zoekmachine-optimalisatie laten deze website vaak te wensen over.
Daarom heeft vastgoedmakelaar Jelle een professionele website laten maken om zijn vastgoed-activiteiten online in de verf te zetten en op die manier meer klanten te bereiken.
Voor deze website hebben we gebruik gemaakt van professionele foto’s alsook een professionele achtergrondfoto die meteen een verbluffende eerste indruk achterlaat bij de bezoekers van deze website. De bedoeling van deze website is eigenlijk om de reeds bestaande website te promoten. Daarom hebben we een link voorzien naar de website van dit vastgoedkantoor waarop hun vastgoed tentoongesteld is.
De geoptimaliseerde SEO-landingspagina’s zorgen ervoor dat het vastgoedkantoor goed scoort voor specifieke zoektermen die mensen gebruiken wanneer ze op zoek zijn naar vastgoedmakelaars in Genk of immokantoren in Genk. Op die manier krijgt Jelle meer online bekendheid en worden meer potentiële kopers naar de vastgoedwebsite doorverwezen.

Wanneer u besluit om een website te laten maken, zijn er verschillende belangrijke factoren om rekening mee te houden.
Ten eerste moet uw website gemakkelijk te navigeren zijn, met duidelijke categorieën en pagina's die uw bezoekers snel en efficiënt naar de informatie leiden die ze zoeken.
Ten tweede is het ontwerp van uw website van groot belang. Uw website moet er professioneel uitzien en tegelijkertijd aansluiten bij de stijl en uitstraling van uw vastgoedbedrijf. Dit kan worden bereikt door gebruik te maken van passende kleuren, lettertypen en afbeeldingen die uw merkidentiteit versterken.

Een ander belangrijk aspect van het laten maken van een website voor een vastgoedmakelaar is het hebben van een geoptimaliseerde en aantrekkelijke homepage. De homepage is immers het eerste wat uw bezoekers zien en bepaalt dus de eerste indruk die zij van uw bedrijf krijgen. Het is daarom belangrijk om een aantrekkelijke en informatieve homepage te hebben die uw bezoekers overtuigt om verder te kijken op uw website.

Daarnaast moet uw website geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines, zodat potentiële klanten u gemakkelijk kunnen vinden wanneer ze op zoek zijn naar vastgoeddiensten in uw regio. Dit kan worden bereikt door gebruik te maken van relevante zoekwoorden en door het creëren van hoogwaardige inhoud die relevant is voor uw doelgroep.

Een andere belangrijke factor om rekening mee te houden bij het laten maken van een website voor een vastgoedmakelaar is het hebben van een responsief ontwerp. Dit betekent dat uw website gemakkelijk toegankelijk moet zijn vanaf verschillende apparaten, waaronder desktops, laptops, tablets en smartphones. Met een responsief ontwerp kunnen uw bezoekers uw website gemakkelijk bekijken en gebruiken, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

Bij het selecteren van een webdesigner is het belangrijk om te kijken naar hun ervaring en portfolio, evenals naar hun tarieven en diensten. U wilt ervoor zorgen dat de webdesigner die u kiest in staat is om uw visie en doelstellingen voor uw website te begrijpen maar ook te vertalen naar een effectieve en aantrekkelijke online aanwezigheid.
Kortom, het laten maken van een website voor een vastgoedmakelaar is een belangrijke investering die kan bijdragen aan de groei en het succes van uw bedrijf. Door rekening te houden met de bovengenoemde factoren en door samen te werken met een ervaren webdesigner en SEO-specialist, kunt u een effectieve en aantrekkelijke online aanwezigheid creëren die uw bedrijf helpt om te groeien en te bloeien in de steeds veranderende digitale wereld.

Wilt u graag een nieuwe of extra website laten maken voor een vastgoedmakelaar?
Kom dan zeker eens langs ICTBoost en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.
Wij zijn gespecialiseerd in budgetvriendelijk webdesign voor zelfstandigen en kleine bedrijven! 

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak