Website voor uitzonderlijk vervoer

T-rex Services in Antwerpen

Website: Uitzonderlijk vervoer - T-rex Services

Website
kenmerken

  • FOTOFUNCTIE
  • SOCIAL MEDIA LINKS
  • EXTRA TALEN

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR KLANT

OPGELEVERD: 2013

Website laten maken voor uitzonderlijk vervoer

Website ontwerp voor uitzonderlijk vervoer

De website van T-Rex Services is speciaal ontwikkeld om uitzonderlijk vervoer op een professionele en aantrekkelijke manier te presenteren. Met de potentiële klant in het achterhoofd heeft zaakvoerder Toon een moderne website laten maken door ICTBoost.
Als expert in webdesign hebben we de layout en functionaliteiten zorgvuldig ontworpen om een perfecte weergave te geven van het transportbedrijf en haar diensten.

De zaakvoerder, Toon, had de vrijheid om zijn visie op het vervoer te delen door de layout en functionaliteiten volledig naar eigen wens in te vullen. Hierdoor is de website uniek en weerspiegelt de persoonlijkheid en professionaliteit van T-Rex Services.

Uitzonderlijk vervoer gaat verder dan alleen het transporteren van goederen. Daarom hebben we op de website alle relevante informatie en vergunningen voor het vervoer op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Zo krijgt de bezoeker een compleet beeld van de diensten die T-Rex Services aanbiedt en wat er allemaal bij komt kijken bij uitzonderlijk vervoer.

De website biedt ook een prachtig overzicht van de spectaculaire foto's van het vervoer. De fotofunctie laat de foto's op een fraaie manier tot hun recht komen, waardoor de bezoeker een indruk krijgt van de kwaliteit en professionaliteit van het vervoer. Daarnaast blijft de websitebezoeker eenvoudig op de hoogte van het laatste nieuws via social media links die op de website vermeld staan.

T-Rex Services biedt vervoer aan in verschillende landen, daarom hebben we de website beschikbaar gemaakt in 4 talen (Nederlands, Frans, Engels en Duits). Hierdoor kunnen bezoekers de website op een begrijpelijke manier ontdekken, ongeacht hun moedertaal.

Met veel aandacht voor budget, de wensen van Toon en de hoge kwaliteit van onze diensten, is de website voor uitzonderlijk vervoer van T-Rex Services een waardevolle aanvulling op het bedrijf. De website is een uitstekende manier om het bedrijf te presenteren en de diensten aan te bieden aan potentiële klanten. Hierdoor krijgt het bedrijf meer zichtbaarheid en bereiken ze een breder publiek.

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak