Website voor verhuur van springkastelen

BCJ Verhuur in Tremelo

Website: Springkastelen - BCJ Verhuur

Website
kenmerken

  • PROFESSIONELE FOTO'S
  • SOCIAL MEDIA LINKS
  • GOOGLE MAP
  • EASY DESIGN MODULE

PRO WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST

OPGELEVERD: 2019

Website laten maken voor verhuur van springkastelen

Website ontwerp voor verhuur van springkastelen

Ben je een bedrijf dat springkastelen of andere attracties verhuurt? Dan is het belangrijk om een goede website te hebben. Met een website kun je immers meer potentiële klanten aantrekken en meer boekingen binnenhalen.

Maar hoe laat je een website maken voor de verhuur van springkastelen?
Deze vraag spookte ook door het hoofd van Hendrik, zaakvoerder van een onderneming dat springkastelen en andere attracties verhuurt.
Een website laten maken voor de verhuur van springkastelen is niet iets wat je zomaar even doet. Het is belangrijk om goed na te denken over de inhoud en de uitstraling van de website. Daarnaast moet de website ook goed vindbaar zijn in Google, zodat potentiële klanten je website kunnen vinden als ze op zoek zijn naar een springkasteel.

Na uitgebreid onderzoek heeft Hendrik ons gecontacteerd en een professionele website laten maken voor de verhuur van attracties. Een site die hij zelf eenvoudig kan aanpassen. Hij wou de mogelijkheid om echt alles te kunnen aanpassen. Dus niet alleen springkastelen of andere attracties toevoegen, maar ook de mogelijkheid om zelfs de layout aan te passen. Daarom koos hij voor de Easy Design Module!
Voor het ontwerp van zijn website hebben we gekozen voor een speelse uitstraling. Dit komt omdat vooral ook kinderen tot de doelgroep van deze website behoren.
Omdat klanten ook de mogelijkheid hebben om de springkastelen of andere attracties af te halen bij dit verhuurbedrijf, hebben we ook een handige Google Map geïmplementeerd op zijn website.
De laatste nieuwtjes en promoties zet de zaakvoerder ook op social media, zoals Facebook. Daarom mocht de link naar zijn Facebook-pagina niet ontbreken.

Wil u een professionele website laten maken voor de verhuur van springkastelen?
Het eerste wat je dan moet doen als je een website wilt laten maken, is een geschikte partner vinden die je hierbij kan helpen. Er zijn tal van webdesigners en webbureaus die gespecialiseerd zijn in het maken van websites voor bedrijven in allerlei verschillende branches. Het is belangrijk om een partner te kiezen die ervaring heeft met het maken van websites voor kleine bedrijven. Want deze webdesignbureaus houden meestal veel meer rekening met het achterliggende kostenplaatje die de ontwikkeling van een nieuwe website met zich meebrengt.
Wij zijn trouwens een webdesignbureau dat zich focust op kleine bedrijven!

Als je een geschikte partner hebt gevonden, is het tijd om de inhoud van de website te bepalen. Hierbij is het belangrijk om goed na te denken over wat je potentiële klanten graag willen zien. Op de website moeten bijvoorbeeld foto's staan van de verschillende springkastelen die je verhuurt. Daarnaast is het belangrijk om duidelijke informatie te geven over de verschillende tarieven van de springkastelen.
Ook is het belangrijk om op de website te laten zien wat voor soort springkastelen je verhuurt. Heb je bijvoorbeeld alleen standaard springkastelen, of heb je ook speciale springkastelen in de vorm van een kasteel of een dier? Door dit duidelijk te laten zien op de website, weten potentiële klanten meteen wat ze kunnen verwachten als ze een springkasteel bij jou huren.
Daarnaast is het belangrijk om op de website ook informatie te geven over de service die je biedt. Hoe worden de springkastelen bijvoorbeeld geleverd en opgehaald? En wat gebeurt er als er schade ontstaat aan een springkasteel tijdens de verhuurperiode? Door hier duidelijk over te zijn op de website, weten potentiële klanten precies waar ze aan toe zijn.

Als je een website laat maken voor de verhuur van springkastelen, is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de website goed vindbaar is in Google. Dit kun je onder andere doen door de juiste webdesigner te kiezen voor de ontwikkeling van u website.
ICTBoost is gespecialiseerd in lokale zoekmachine-optimalisatie. Ideaal voor bedrijven die klanten willen aantrekken uit hun regio!

Tot slot is het belangrijk na te denken over het eventuele onderhoud van de website. Gebruikt uw webdesigner een CMS-systeem? Dan zal een regelmatig onderhoud (halfjaarlijks) sowieso aangewezen zijn.
Wij bij ICTBoost ontwikkelen websites die zo goed als geen onderhoud vereisen! Hierdoor kunnen de jaarlijkse kosten van uw website serieus naar beneden halen, wat uw verhuurbedrijf ten goede komt!

Tot slot kun je overwegen om te investeren in SEO (Search Engine Optimization). Dit is een verzameling van technieken en strategieën die ervoor zorgen dat je website hoger scoort in de organische zoekresultaten van Google. Dit kan leiden tot meer verkeer naar je website en dus meer potentiële klanten. Een ervaren webdesigner kan je helpen met het optimaliseren van je website voor zoekmachines.
Wij bij ICTBoost hebben reeds verschillende bedrijven geholpen met het aantrekken van klanten via het internet! Wij kunnen u te allen tijde voorbeelden geven van goed-scorende websites die een online succesverhaal zijn!
Wil jij een nieuwe website laten maken die ook hoog scoort in Google? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Al met al is een goede website laten maken voor de verhuur van springkastelen een belangrijke stap als je meer boekingen wilt binnenhalen. Zorg dat je een partner vindt die ervaring heeft met het maken van websites voor bedrijven in deze branche en dat je aandacht besteedt aan de inhoud, het onderhoud en de vindbaarheid van je website. Door verschillende marketingkanalen te combineren en te investeren in SEO, kun je je bereik vergroten en meer potentiële klanten aantrekken op een budgetvriendelijke manier!

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak