Website voor een KMO

GrindoSonic in Leuven

Website: GrindoSonic

Website
kenmerken

  • SLIDESHOW
  • PROFESSIONELE FOTO'S
  • FOTOKNOPPEN
  • DEMO AANVRAAGFORMULIER
  • OFFERTEFORMULIER
  • BESTELFORMULIER
  • GOOGLE MAP
  • RESPONSIVE LAYOUT

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2016

Zakelijke website laten maken voor een KMO

Zakelijk website ontwerp voor een KMO

Als ondernemer is het belangrijk om een professionele online aanwezigheid te hebben. Een website is namelijk het visitekaartje van je bedrijf en het eerste waar potentiële klanten naar kijken als ze meer willen weten over je onderneming. Daarom kan u best een zakelijke website laten maken door een ervaren webdesigner die begrijpt wat er nodig is om een website te ontwerpen die aansluit bij de doelen en het beeld van je onderneming.

Met veel plezier hebben wij een website ontwikkeld voor een KMO in Leuven. Samen met de CEO van dit bedrijf hebben we de layout bepaald. Het doelpubliek van deze KMO zijn vooral industriële bedrijven en daarom hebben we gekozen voor een professionele en zakelijke uitstraling van de website.

De website is voorzien van professionele foto's en een slideshow met de belangrijkste diensten van de onderneming. Dit zorgt voor een indrukwekkende eerste indruk bij bezoekers.
Via de op-maat-gemaakte formulieren op de website kunnen bezoekers eenvoudig een offerte en/of demo aanvragen en zelfs een bestelling plaatsen.

Het responsive design van de website zorgt ervoor dat alle webpagina's perfect zichtbaar zijn op elk apparaat, of het nu een smartphone, tablet, laptop of desktop computer is. Bezoekers hebben dus altijd een optimale ervaring, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

Wij geloven dat deze website de KMO in Leuven zal helpen om haar diensten en producten beter onder de aandacht te brengen bij haar doelpubliek. Door de zakelijke en professionele uitstraling zal deze website zeker bijdragen aan de groei en ontwikkeling van deze KMO.

In samenwerking met de CEO van deze onderneming hebben wij ervoor gezorgd dat de website aansluit bij de doelstellingen en het beeld dat deze KMO wil uitdragen. Dankzij de gebruiksvriendelijke layout en de makkelijke manier om een offerte of bestelling te plaatsen, zullen bezoekers snel overtuigd zijn van de kwaliteit en professionaliteit van deze KMO.

Kortom, het was een uitdaging en een genoegen om deze website voor deze KMO in Leuven te maken. Wij zijn ervan overtuigd dat dit een belangrijke stap is voor de groei en ontwikkeling van deze onderneming en wensen hen veel succes toe.
Een website laten maken voor een KMO is een investering die zichzelf terugbetaalt. Door te werken met een ervaren webdesigner en te zorgen voor een website die aansluit bij de doelen en het beeld van je onderneming, zorg je voor een professionele online aanwezigheid die bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van je onderneming.

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak