Website voor een immokantoor

Immo Vanden Bossche in Overijse

Website: Immokantoor - Vanden Bossche

Website
kenmerken

  • PROFESSIONELE FOTO'S
  • ACHTERGRONDFOTO
  • SLIDESHOW
  • FOTOFUNCTIE
  • EXTRA TALEN

PRO WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2014

Website laten maken voor een immokantoor

Website ontwerp voor een immokantoor

Met veel aandacht voor layout vastgoedspecialist Kevin een website laten maken voor zijn immokantoor. Samen met Kevin hebben we de layout van zijn website bepaald. Het belangrijkste doel van de website was om het beschikbare vastgoed op een overzichtelijke manier weer te geven. Daarom hebben we de fotofunctie geïmplementeerd, zodat bezoekers eenvoudig detailfoto's van elk pand kunnen vergroten.

Om de website een zakelijke en professionele uitstraling te geven, hebben we gebruik gemaakt van talrijke professionele foto's. Deze foto's worden via een slideshow op de achtergrond van elke webpagina getoond. Dit zorgt voor een indrukwekkende eerste indruk voor de bezoekers van deze website.

Aangezien het vastgoedkantoor zich in Overijse bevindt, hebben we ervoor gekozen om de website in twee talen (Nederlands en Frans) op te maken. Hierdoor kunnen we zoveel mogelijk potentiële klanten aanspreken via de website. Of u nu op zoek bent naar een huis in Overijse of in de bredere omgeving? Deze website biedt u een breed aanbod van beschikbare vastgoed.

Kortom: Kevin heeft een website laten maken die 100% aan de wensen van zijn immokantoor voldoet. Zijn nieuwe website is zowel gebruiksvriendelijk als professioneel!
Wil u zoals Kevin ook een professionele website laten maken voor uw vastgoedkantoor? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn experts in het ontwikkelen van moderne en robuste websites!
Onze prijzen zijn zeer concurrentieel en we bieden ook onderhoud en updates aan (indien nodig) zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de technische kant van uw website.
Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen bij het ontwikkelen van een degelijke website voor uw immokantoor.
Wij zijn er klaar om uw vastgoed op een aantrekkelijke manier te presenteren en uw online aanwezigheid te versterken.

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak