Website voor een handelaar

Bitcoin Trader in Heist-op-den-Berg

Website: Bitcoin Trader

Website
kenmerken

  • PROMOVAK
  • RESPONSIVE LAYOUT

ONEPAGE WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2016

Website laten maken voor een handelaar

Website ontwerp voor een handelaar

Met veel aandacht voor budget hebben wij een budgetvriendelijke website voor een handelaar in Bitcoins ontwikkeld. Door nauw samen te werken met onze klant is het ons gelukt om een layout te creëren die precies aansluit bij de wensen van de handelaar.

Handelaar David heeft vooral een moderne website laten maken om een eenvoudige en duidelijke online aanwezigheid te creëren voor zijn bedrijf, die zich richt op het verhandelen van digitale munten. Daarom hebben we gekozen om de verschillende digitale munten, waarin gehandeld kan worden, op een overzichtelijke manier te presenteren. Elke munteenheid is voorzien van het logo, zodat de bezoeker snel en makkelijk kan zien om welke munteenheid het gaat.

Een handelaar wil natuurlijk gemakkelijk benaderbaar zijn voor zijn klanten. Daarom hebben we ervoor gekozen om de contactgegevens duidelijk onderaan de website te vermelden. Hierdoor kan de websitebezoeker snel en makkelijk contact opnemen met de handelaar.

Het is belangrijk om te benadrukken dat de website ook goed bereikbaar is op verschillende apparaten. De responsive layout zorgt ervoor dat de website op elk apparaat optimaal weergegeven wordt, of het nu gaat om een smartphone, tablet, laptop of desktop computer. Hierdoor is de handelaar altijd en overal bereikbaar voor zijn klanten.

Kortom, door aandacht te besteden aan budget en door goed te luisteren naar de wensen van onze klant, is het ons gelukt om een budgetvriendelijke en effectieve website te creëren voor deze handelaar in Bitcoins. Deze website is eenvoudig en duidelijk, en biedt de handelaar een optimale online aanwezigheid voor zijn zakelijke activiteiten.
Dus wil jij ook een website laten maken voor jouw handel?
Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak