Website voor een steenkapper

"In Memory" in Betekom

Website: Grafstenen - In Memory

Website
kenmerken

  • PROFESSIONELE FOTO'S
  • FOTOKNOPPEN
  • PROMOVAKKEN
  • GOOGLE MAP
  • RESPONSIVE LAYOUT

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST

OPGELEVERD: 2017

Website laten maken voor een steenkapper

Website ontwerp voor een steenkapper

Als steenkapper wilt u uw unieke en eigentijdse grafstenen op een professionele manier presenteren. Een goede website is hiervoor onmisbaar. Bij ICTBoost weten we als geen ander hoe belangrijk een goede website is voor een bedrijf en daarom bieden wij de beste oplossing voor uw bedrijf met onze webdesign service.

Ook steenkappersbedrijf "In Memory" heeft de weg naar ICTBoost gevonden om hun unieke, moderne en eigentijdse grafstenen op een professionele manier te presenteren. Zaakvoerster Sandra heeft een indrukwekkende website laten maken voor een steenkapperij die niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook op elk apparaat perfect zichtbaar is.

Onze responsive layout zorgt ervoor dat deze website op elk schermformaat optimaal wordt weergegeven, zodat hun klanten de producten en diensten altijd duidelijk kunnen bekijken.
De professionele foto in het hoofding geeft een professionele eerste indruk en zorgt voor meer kleur in de website. Een goede website heeft een eenvoudige en duidelijke navigatie nodig. Daarom hebben we gebruik gemaakt van foto-knoppen om de websitebezoeker doorheen de hele website te begeleiden.

Daarnaast is de website voorzien van een Google Map op de contactpagina. Hierdoor kunnen klanten eenvoudig het kantoor vinden.

Als webdesigner hebben wij voor "In Memory" een knap staaltje werk afgeleverd. De basis van de website is solide en biedt de mogelijkheid om in een later stadium ook zoekmachine optimalisatie toe te passen om deze steenkapper nog beter vindbaar te maken.

Bent u een steenkapper en wilt u ook zoals Sandra een moderne en gebruiksvriendelijke website laten maken voor een steenkapper? Dan is ICTBoost de perfecte partner. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf op een moderne manier in de spotlights wordt gezet.

Wij begrijpen dat een website tegenwoordig meer is dan alleen een online visitekaartje. Uw website moet gebruiksvriendelijk zijn, professioneel ogen en goed vindbaar zijn in zoekmachines. Daarom bieden wij een complete webdesign service waarbij wij rekening houden met al deze aspecten.

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak