Website voor een autogarage

Garage Michiels in Herselt

Website: Garage Michiels

Website
kenmerken

  • SLIDESHOW
  • SOCIAL MEDIA LINKS
  • UITGEBREID CONTACTFORMULIER
  • RESPONSIVE LAYOUT

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2016

Website laten maken voor een autogarage

Website ontwerp voor een autogarage

Met veel enthousiasme presenteren wij de website die wij hebben ontwikkeld voor autogarage Michiels in Herselt. Autoverkoper Eddy heeft een professionele website laten maken voor een autogarage om ook via het internet aan klanten te laten zien welke automerken zij verkopen en voor welke diensten je bij hen terecht kan.
Samen met de garagehouder hebben we gezorgd voor een website die niet alleen mooi is om te zien, maar ook perfect aansluit op de wensen en behoeften van de garagist en zijn klanten.

De website is voorzien van een indrukwekkende slideshow van professionele foto's van de auto's. Dit geeft de website meer diepte en kleur, waardoor bezoekers zich meer betrokken voelen bij het bedrijf en de auto's die worden aangeboden. Bovendien biedt de slideshow een unieke en aantrekkelijke manier om de auto's te presenteren.

Een ander belangrijk onderdeel van de website is het uitgebreide contactformulier. Hierdoor kunnen klanten gemakkelijk contact opnemen met de garagist of een testrit aanvragen. Dit maakt het voor de garagist eenvoudiger om de klant op de juiste manier te benaderen en te voorzien van de nodige informatie.

Wij hebben er bovendien voor gezorgd dat de website een responsive layout heeft. Dit betekent dat de website op elk apparaat, of het nu een smartphone, tablet of computer is, perfect zichtbaar is. Dit is belangrijk, aangezien steeds meer mensen het internet gebruiken via hun mobiele apparaat en het belangrijk is om altijd bereikbaar te zijn voor potentiële klanten.

Kortom, deze budgetvriendelijke website biedt een solide basis voor de autogarage om verder te bouwen en zijn online aanwezigheid uit te breiden. Wij zijn ervan overtuigd dat deze website bijdraagt aan het succes van de autogarage en wensen Eddy en zijn team het allerbeste toe.

Maar waarom zou u een website laten maken voor uw autogarage? Ten eerste biedt een website u de mogelijkheid om 24/7 zichtbaar te zijn voor uw doelgroep, ongeacht waar zij zich bevinden. Bovendien kunt u op een eenvoudige en overzichtelijke manier uw producten en diensten presenteren en de informatie delen die uw klanten nodig hebben. Dit alles bij elkaar zorgt voor een stijgende bekendheid en grotere naamsbekendheid van uw bedrijf.
Wilt u ook een website laten maken voor uw autogarage? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Wij creëren graag een website  die aansluit bij uw wensen en behoeften, en die bijdraagt aan het succes van uw autogarage.

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak