Website voor een communicatiebureau

"Zeggen & Schrijven" in Baal

Website: Communicatiebureau - Zeggen & Schrijven

Website
kenmerken

  • PROFESSIONELE FOTO'S
  • SLIDESHOW
  • SOCIAL MEDIA LINKS
  • UITGEBREID CONTACTFORMULIER
  • RESPONSIVE LAYOUT

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2017

Website laten maken voor een communicatiebureau

Website ontwerp voor een communicatiebureau

Met veel passie hebben wij een website gemaakt voor een communicatiebureau te Baal. Wij begrijpen dat een website voor een communicatiebureau van groot belang is. Het is immers vaak de eerste indruk die potentiële klanten krijgen van het bureau en de diensten die zij aanbieden. Daarom heeft zaakvoerder Marc een moderne website laten maken bij ICTBoost.
Samen met onze klant hebben we de layout van zijn website zorgvuldig bepaald, met als doel een professionele uitstraling te creëren.

De website van een communicatiebureau moet vooral professioneel overkomen. Daarom hebben we gebruik gemaakt van een slideshow met professionele foto's, waarin de belangrijkste diensten van dit bureau voorgesteld worden. Hierdoor krijgen bezoekers direct een beeld van de kwaliteiten van het bureau en de diensten die zij aanbieden.

Daarnaast is een uitgebreid contactformulier aanwezig, zodat potentiële klanten eenvoudig contact kunnen opnemen met het communicatiebureau. Hierdoor is er een duidelijke communicatie en kan het bureau snel reageren op eventuele vragen of opdrachten. Dit is van uiterst groot belang voor een communicatiebureau, aangezien snelle en efficiënte communicatie een van de belangrijkste aspecten is in de branche.

Ook is de website optimaal zichtbaar op alle toestellen, dankzij de responsive layout. Dit betekent dat de website zich aanpast aan de grootte van het scherm, waardoor het duidelijk is voor elke websitebezoeker, of ze nu op een smartphone, tablet of computer kijken. Dit maakt de website toegankelijk voor iedereen, ongeacht het apparaat waarop men de website bekijkt.

ICTBoost is expert op het gebied van webdesign en online communicatie, en wij zijn trots op onze ervaring en vaardigheden. Onze missie is het creëren van websites die aan de wensen van onze klanten voldoen en die bijdragen aan de groei van hun bedrijf.
Wilt u ook een moderne website laten maken voor uw communicatiebureau? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder!
Wij garanderen u een website die past bij uw bedrijf en die zorgt voor een optimale eerste indruk bij uw potentiële klanten.

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak