Website voor een communicatie-adviseur

ProfileU in Hasselt

Website: Communicatieadviseur ProfileU

Website
kenmerken

  • SOCIAL MEDIA LINKS

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR KLANT

OPGELEVERD: 2011

Website laten maken voor een communicatieadviseur

Website ontwerp voor een communicatieadviseur

Met trots presenteren wij ons oudste project: een budgetvriendelijke website voor een communicatieadviseur. Onze klant wou een budgetvriendelijke website laten maken om zijn diensten op een effici├źnte en betaalbare manier aan de man te brengen. Daarom hebben we de website ontworpen met het oog op 1 specifieke doelgroep.

De communicatieadviseur was nauw betrokken bij het ontwerpproces en heeft zijn eigen layout voor de website bepaald. Hierdoor is het resultaat een website die perfect aansluit bij de identiteit van deze onderneming.

De website is opgebouwd uit verschillende pagina's waarop de verschillende diensten van de communicatieadviseur worden gepresenteerd. Hierdoor kunnen bezoekers zich snel en gemakkelijk een beeld vormen van het aanbod en kunnen ze makkelijk beslissen of dit aansluit bij hun wensen.

Social media is tegenwoordig onlosmakelijk verbonden met de communicatiebranche. Daarom hebben we er ook voor gezorgd dat deze website goed integreert met social media. Zo is er op zijn website een directe link voorzien naar de Facebook-pagina van de communicatieadviseur, zodat bezoekers snel en gemakkelijk kunnen doorklikken en meer informatie kunnen vinden.

Kortom: dankzij deze budgetvriendelijke website kun je als communicatieadviseur op een betaalbare manier je diensten presenteren aan je doelgroep.
Ben jij ook op zoek naar een website die perfect aansluit bij jouw onderneming en die zo goed als geen onderhoud nodig heeft? Laat dan jouw website door ons maken!
Als ervaren ontwerper helpen je graag verder.
Dus wil jij een moderne website laten maken voor een communicatieadviseur? Kies dan voor onze budgetvriendelijke oplossingen!

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak