Website voor een begrafenisondernemer

"Van Camp" in Hever

Website: Begrafenisondernemer - Van Camp

Website
kenmerken

  • PROFESSIONELE FOTO'S
  • FOTOFUNCTIE
  • CONDOLERINGSFORMULIER
  • GOOGLE MAP

PRO WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2015

Website laten maken voor een begrafenisondernemer

Website ontwerp voor een begrafenisondernemer

Een goede website is van groot belang voor begrafenisondernemers. Het geeft hen de mogelijkheid om online aanwezig te zijn en de diensten en producten die zij aanbieden beter te presenteren. Zaakvoerder Benno wou een moderne website laten maken voor begrafenisonderneming Van Camp te Boortmeerbeek. Daarom heeft hij ICTBoost gecontacteerd en zijn we samen met Benno gestart met het bepalen van de totale layout van zijn nieuwe website.

De website heeft een serene en professionele uitstraling dankzij de prachtige, professionele foto's. Daarnaast biedt de website de mogelijkheid om bloemstukken te bestellen en te bekijken. De bloemstukken zijn gedetailleerd weergegeven dankzij de fotofunctie, die ervoor zorgt dat de foto's klikbaar zijn en in volledige grootte te bekijken zijn.

Een andere handige functie op de website is het condoleringsformulier. Hiermee kunnen mensen eenvoudig online condoleren en hun steunbetuiging doorgeven aan de begrafenisondernemer, die het na controle vervolgens doorgeeft aan de nabestaanden.

De website voor begrafenisondernemer "Van Camp" biedt veel waardevolle informatie voor bezoekers en wordt op een aangename manier voorgesteld. Als je op zoek bent naar een begrafenisondernemer die gebruik maakt van moderne technologie├źn, dan is Van Camp een goede keuze.

Wil jij als begrafenisondernemer ook baat hebben bij een goede website? Dan kun je ons contacteren voor meer informatie en een professionele website laten maken voor jouw onderneming. Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw website en zorgen ervoor dat je online aanwezig bent op de manier die het beste bij jouw bedrijf past.
Laat je website nu maken en zet de eerste stap naar een succesvolle online aanwezigheid voor jouw begrafenisonderneming.

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak