Website voor de verhuur van een vakantiewoning

Verhuur in Zuid-Frankrijk

Website: Verhuur vakantiewoning Zuid-Frankrijk

Website
kenmerken

  • SLIDESHOW
  • FOTOFUNCTIE
  • RESERVATIE FORMULIER
  • SEO LANDINGSPAGINA'S

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR KLANT

OPGELEVERD: 2013

Website laten maken voor de verhuur van een vakantiewoning

Website ontwerp voor het verhuren van een vakantiewoning

Bent u zoek naar een website ontwerp voor een prachtige vakantiewoning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Eigenaar Bruno heeft een budgetvriendelijke website laten maken, speciaal voor de verhuur van zijn vakantiewoning in Zuid-Frankrijk. De bezoeker van de website kan eenvoudig en snel alles vinden wat hij of zij nodig heeft om een geweldige vakantie te boeken.

Onze website voor deze vakantiewoning is speciaal ontworpen om de bezoeker een goed beeld te geven van zijn vakantiewoning en haar omgeving. Door gebruik te maken van prachtige foto's en een gebruiksvriendelijke navigatie, kan men alles bekijken wat men wilt weten. Bovendien kan men door de fotofunctie, de foto's groter zien zodat de potentiële klant een nog beter beeld krijgt van de vakantiewoning.

Reserveren is net zo eenvoudig als het bekijken van de website. Het aangepaste reservatieformulier is gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat de reservatie snel en efficiënt verwerkt wordt. Na het invullen van het formulier ontvangt Bruno een mailtje met alle details van de reservatie, zoals de huurperiode en eventuele extra opties.

Ook hebben wij veel aandacht besteed aan de zoekmachineoptimalisatie (SEO) van onze website. Door middel van gerichte landingspagina's, gericht op specifieke zoektermen zorgen wij ervoor dat onze website hoger in de zoekresultaten verschijnt en zo makkelijk online te vinden is.

Kortom: Bruno heeft een professionele website laten maken die perfect voldoet aan zijn eisen en die van zijn echtgenote. We zijn ervan overtuigd dat deze website een positieve invloed zal hebben op de verhuur van deze vakantiewoning!

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak