Website voor een tandarts

Tandarts Heist-op-den-Berg

Website: Tandarts Heist-op-den-Berg

Website
kenmerken

  • PROFESSIONELE FOTO'S
  • ANIMATIES
  • GEANIMEERDE PROMOVAKKEN
  • GOOGLE MAP
  • ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE
  • RESPONSIVE LAYOUT

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2016

Website laten maken voor een tandarts

Website ontwerp voor een tandarts

Om hun online bekendheid te versterken heeft tandarts Wim een website laten maken voor een tandartsenpraktijk in Heist-op-den-Berg. Samen met deze tandarts hebben we de website-layout bepaald. We kozen voor een strak design, waarbij we zowel professionele foto's als talrijke animaties gebruikten. Dit maakt het bezoek aan deze website zo aangenaam mogelijk.

De geanimeerde promovakken geven op een leuke manier antwoord op de meest gestelde vragen aan de tandarts. Deze website is daarom niet alleen mooi om te zien, maar biedt ook nuttige informatie voor de bezoekers.

Om goed te scoren in Google hebben we de website geoptimaliseerd voor de zoekterm "tandarts Heist-op-den-Berg". Dit betekent dat de website specifiek geoptimaliseerd is voor zoektermen die mensen gebruiken wanneer ze op zoek zijn naar een tandarts in Heist-op-den-Berg. Dit maakt het gemakkelijk voor potentiële patiënten om de praktijk te vinden.

Daarnaast is de website ook geschikt voor mobiele apparaten, dankzij de responsive layout. Zo is de website optimaal zichtbaar op smartphones en tablets. Hierdoor kan men gemakkelijk alle informatie op de website raadplegen, waar men ook is.

Op de contactpagina is er een Google Map toegevoegd zodat klanten eenvoudig de weg kunnen vinden naar de tandartsenpraktijk. Hierdoor kan men zelfs vanuit de website navigeren via GPS naar de praktijk.

In samenwerking met tandarts Wim, hebben wij een website gemaakt die aan alle wensen voldoet en die een professionele uitstraling heeft.
Hierdoor zal de tandartsenpraktijk zich optimaal kunnen presenteren aan potentiële klanten. We zijn er zeker van dat de website een positieve bijdrage zal leveren aan de groei van de tandartsenpraktijk.

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak