Website voor verhuur van serviceflats

Residentie Spruytershof in Ranst

Website: Serviceflats - Spruytershof

Website
kenmerken

  • FOTOKNOPPEN
  • GOOGLE MAP
  • RESPONSIVE LAYOUT

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2017

Website laten maken voor verhuur van serviceflats

Website ontwerp voor verhuur van serviceflats

Assira, een succesvolle verhuurder van serviceflats, heeft opnieuw de hulp ingeroepen van ICTBoost om een tweede website te laten maken voor hun nieuwste locatie in Ranst. Na het succes van hun eerste website (Residentie Muizenheuvel) kregen ze veel positieve reacties over de gebruiksvriendelijkheid en professionele uitstraling ervan. Daarom hebben we de layout van de tweede website gebaseerd op het ontwerp van de eerste website.

Deze website is ontworpen om de serviceflats te presenteren aan de hand van talrijke foto's. Hierdoor krijgen potentiële huurders een goede indruk van de flats en hun omgeving.
De website is ook perfect zichtbaar op smartphones en tablets dankzij de responsive layout.

Een handige toevoeging aan de website is de Google Map. Hiermee kunnen potentiële huurders op een gemakkelijke manier de weg vinden naar de Residentie Spruytershof, waar ze de serviceflats kunnen bezichtigen.

Assira heeft deze professionele website laten maken om veel informatie aan te bieden over hun serviceflats. Daarom hebben we voldoende aandacht besteed aan een duidelijke menubalk met een gemakkelijke navigatie. Op die manier vinden zowel jonge mensen als ouderen snel de informatie die voor hun relevant is.

Door de nauwe samenwerking met Assira is de ontwikkeling van deze nieuwe website voor serviceflat-verhuur zeer vlot verlopen. De website is gebruiksvriendelijk, professioneel en biedt potentiële huurders de informatie die ze nodig hebben. We zijn ervan overtuigd dat de website bijdraagt tot het succes van de verhuur van serviceflats in Ranst.

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak