Website voor een restaurant

De Martino in Meerhout

Website: Restaurant - De Martino

Website
kenmerken

  • ACHTERGRONDFOTO
  • FOTOFUNCTIE
  • SLIDESHOWS
  • GOOGLE MAPS

PRO WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2019

Website laten maken voor een restaurant

Website ontwerp voor een restaurant

Wilt u een professionele website laten maken voor uw restaurant?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben al jaren ervaring in het ontwerpen en bouwen van websites voor restaurants. Zo hebben wij in 2013 de eerste website voor restaurant "De Martino" te Meerhout mogen maken.
Omdat deze restauranthouders zo tevreden waren over de jarenlange aangename samenwerking en de goede service van ICTBoost, hebben de nieuwe restauranteigenaars ook door ICTBoost een nieuwe website laten maken voor hun restaurant.
Samen met restauranthouders Cindy en Nick hebben we de layout van hun nieuwe website bepaald. Hierbij hebben we ervoor gekozen om een achtergrondfoto te implementeren, zodat de volledige website een mooie uitstraling krijgt.

Maar een restaurant-website moet het natuurlijk hebben van de foto's. De bedoeling is eigenlijk om de websitebezoeker een juiste indruk te geven van het restaurant alvorens de klant reserveert. Daarom hebben we de website voorzien van talrijke professionele foto's van hun gerechten. Ook hebben we de fotofunctie ontwikkeld zodat alle foto's eenvoudig uitvergroot kunnen worden.

Een ander belangrijk aspect van deze restaurantwebsite is de navigatie. De duidelijke menubalk zorgt ervoor dan websitebezoekers snel de informatie terugvinden die voor hun relevant is.
Het is ook belangrijk dat klanten eenvoudig de weg naar het restaurant kunnen vinden. Daarom hebben we bij deze website een Google Map geïmplementeerd.
De uitgebreide menukaart en verschillende gerechten worden voorgesteld door middel van slideshows.

Om de website zo relevant mogelijk te maken voor de zoekopdrachten van hun doelgroep, hebben we gebruik gemaakt van de juiste zoekwoorden en zoektermen bij het schrijven van de tekst voor de website. Dit zal helpen om hun restaurant-website goed te laten ranken hoger in zoekmachines, waardoor potentiële klanten hun restaurant sneller zullen vinden. Op deze manier hoeft de restauranthouder zich vooral bezighouden met het ontvangen van klanten, terwijl wij zorgen voor de online aanwezigheid van hun restaurant.

Onze websites zijn niet alleen mooi en gebruiksvriendelijk, maar ook geoptimaliseerd voor zoekmachines. Wij garanderen een snelle laadtijd, een gebruiksvriendelijke interface en een professioneel ontwerp.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van een website voor uw restaurant.
Laat uw restaurant stralen met een website die past bij uw merk en uw klanten aantrekt.

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak