Website voor een personal coach

Vrij Voluit Leven in Bormen

Website: Personal coach - Vrij Voluit Leven

Website
kenmerken

  • SLIDESHOW
  • FOTOFUNCTIE
  • VIDEOFUNCTIE
  • PROMOVAKKEN
  • GOOGLE MAP
  • UITGEBREID CONTACTFORMULIER

PRO WEBSITE

LAYOUT DOOR KLANT

OPGELEVERD: 2012

Website laten maken voor een personal coach

Website ontwerp voor een personal coach

Vol overtuiging heeft coach Marina een professionele website laten maken voor een personal coach, waarbij zij de layout van haar website volledig zelf heeft bepaald. Als personal coach wil ze enorm veel informatie op haar website weergeven. Daarom hebben we verschillende extra webpagina's ontwikkeld. Hierbij wordt de duidelijke navigatie op haar website nog belangrijker, vooral omdat de website eenvoudig en overzichtelijk moet blijven voor de bezoekers.

Deze website is ontworpen met een professionele uitstraling, zodat bezoekers direct weten dat ze op een betrouwbare en deskundige website zijn beland. De website is gebouwd met de laatste technologieën, zodat de website zeer snel en efficiënt werkt. Dit maakt het voor de bezoekers aangenaam om op de website van deze personal coach te surfen en de informatie te vinden die ze zoeken.

Om de juiste boodschap over te brengen naar de websitebezoeker, hebben we talrijke foto's en video's toegevoegd aan de website. Zo kunt u schema's uitvergroten en video's rechtstreeks afspelen op de website. Dit zorgt voor een interactieve en visueel aantrekkelijke website. Daarnaast is er gebruik gemaakt van een kleurenschema dat past bij de huisstijl van de personal coach, zodat de website eenheid uitstraalt.

De website is ontworpen met de gebruiker in gedachten. Hierdoor is de website zeer gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor iedereen. Daarnaast is er een zoekfunctie toegevoegd, zodat bezoekers snel en gemakkelijk de informatie kunnen vinden die ze zoeken.

Ook is er een uitgebreid contactformulier op de website ontworpen, zodat de personal coach alle nodige informatie binnenkrijgt om zich goed voor te bereiden en de potentiële klant te contacteren. Er is ook een directe link toegevoegd naar de social media pagina's van de personal coach, zodat bezoekers gemakkelijk in contact kunnen komen met de coach via hun social media kanalen.

Het maken van de website voor deze personal coach was voor ons een leuke uitdaging omwille van de grote hoeveelheid informatie die in verschillende vormen (zoals schema's, video's, tekst) gepresenteerd wordt op de website. Marina heeft een  website laten maken voor een personal coach dat haar zal helpen om haar doelgroep online te bereiken en te helpen. De website is een belangrijk onderdeel van de online aanwezigheid van een personal coach. Deze website zal zonder twijfel een belangrijke bijdrage leveren aan de groei van haar bedrijf.

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak