Website voor verhuur van motorhomes

Atla in Berlaar

Website: Motorhomeverhuur Atla

Website
kenmerken

  • PROFESSIONELE FOTO'S
  • ACHTERGRONDFOTO
  • FOTOKNOPPEN
  • FOTOFUNCTIE
  • GOOGLE MAP
  • SOCIAL MEDIA LINKS
  • RESPONSIVE LAYOUT

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST

OPGELEVERD: 2016

Website laten maken voor motorhomeverhuur

Website ontwerp voor verhuur van motorhomes

Om meer online bekendheid te verwerven heeft verhuurbedrijf Atla een website laten maken voor het verhuren van motorhomes. Deze website is specifiek ontworpen om een aantrekkelijke vakantie-gevoel uit te stralen. Dit hebben we bereikt door gebruik te maken van professionele foto's in de achtergrondfoto-module. Hierdoor krijgt deze website onmiddellijk de juiste sfeer en een professionele uitstraling.

Om de navigatie van deze website zo duidelijk mogelijk te maken, hebben we gebruik gemaakt van fotoknoppen. De geprogrammeerde fotofunctie maakt het mogelijk om de foto's van de verschillende motorhomes te vergroten, wat zeer interessant is voor de websitebezoeker. Hierdoor kan men zich een goed beeld vormen van de motorhome voordat men een boeking maakt.

Verhuur van motorhomes is niet alleen iets dat zich afspeelt op de website. Het verhuurbedrijf is ook actief op social media. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat de website is voorzien van social media links. Hierdoor kan de websitebezoeker eenvoudig in contact komen met Atla via social media en op de hoogte blijven van hun laatste aanbiedingen en nieuwtjes.

De responsive layout zorgt voor een optimale weergave op smartphones en tablets. Hierdoor kunt u deze website gemakkelijk bekijken en boeken vanuit uw telefoon of tablet. U hoeft dus niet langer achter uw computer te zitten om een motorhome te boeken.
Deze website is gemakkelijk te gebruiken en biedt veel informatie over onze motorhomes. Zo kunt u bijvoorbeeld de afmetingen, het aantal slaapplaatsen, de uitrusting en de beschikbaarheid van elke motorhome bekijken. Hierdoor kunnen de bezoekers van deze website een weloverwogen keuze maken voor hun volgende vakantie.

Dus wilt u een professionele website laten maken voor uw verhuur van motorhomes? Wacht niet langer en neem contact met ons op.
Wij helpen u graag verder.

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak