Website voor een logopediepraktijk

De Letterrups in Heist-op-den-Berg

Website: Logopediepraktijk - De Letterrups

Website
kenmerken

  • FOTOFUNCTIE
  • GOOGLE MAP

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2015

Website laten maken voor een logopediepraktijk

Website ontwerp voor een logopediepraktijk

Bent u op zoek naar een professionele en budgetvriendelijke website voor uw logopediepraktijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Logopediste Leen heeft een website laten maken voor haar logopediepraktijk in Herselt en is erg tevreden over het resultaat. Samen met Leen hebben we de layout van haar website bepaald, waardoor de website precies voldoet aan haar wensen en eisen.

De website is ontworpen met de bezoeker in gedachten. Zo is de website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor de bezoeker snel en eenvoudig alle informatie kan vinden die hij of zij zoekt. Zo zijn er bijvoorbeeld pagina's met informatie over de behandelingen die er gegeven worden, de openingstijden van de praktijk en een contactpagina waar men eenvoudig een afspraak kan maken.

Daarnaast is de website voorzien van talrijke professionele foto's van de praktijk. Hierdoor krijgt de potentiële klant alvast een beeld van hoe de praktijk eruit ziet. Ook is er de mogelijkheid om de foto's te vergroten, zodat men een nog beter beeld krijgt van de praktijk.

Een ander groot voordeel van de website is dat men via een Google Map op de contactpagina eenvoudig de weg naar de praktijk kan vinden. Men kan ook de route naar de praktijk plannen via Google maps.

Logopediste Leen heeft een website laten maken die voldoet aan al haar wensen en eisen. De website is professioneel, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Hierdoor is de praktijk van logopediste Leen goed vindbaar op internet en kan men de praktijk snel en eenvoudig  contacteren.
Wilt u ook een website laten maken voor uw logopediepraktijk? Kom eens bij ons langs voor een verhelderende websitebespreking! Wij helpen u graag verder!

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak