Website voor een lingeriewinkel

Intimo in Begijnendijk

Website: Lingeriewinkel Intimo

Website
kenmerken

  • PROFESSIONELE FOTO'S
  • SLIDESHOWS
  • FOTOFUNCTIE
  • FOTOKNOPPEN
  • SOCIAL MEDIA LINKS
  • GOOGLE MAP
  • RESPONSIVE LAYOUT
  • SEO LANDINGSPAGINA'S

PRO WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST

OPGELEVERD: 2015

Website laten maken voor een lingeriewinkel

Website ontwerp voor een lingeriewinkel

Ben jij een eigenaar van een lingeriewinkel? Wil je een professionele website laten maken voor een lingeriewinkel?
Wij bij ICTBoost hebben veel passie en ervaring in het ontwerpen van websites voor lingeriewinkels. Hierbij ligt onze focus op zowel de layout als de rendabiliteit van de website.

Bij een lingeriewinkel is het belangrijk om te tonen welke lingerie je aanbiedt. Daarom hebben we voor de website van deze lingeriewinkel in Begijnendijk gekozen voor een hele reeks layout-gerelateerde opties, zoals de gebruik van professionele foto's van onze lingeriecollectie.
Onze unieke achtergrondfoto-module zorgen samen met de professionele foto's voor een perfecte eerste indruk van de homepagina.
Bovendien hebben we ook slideshows en een fotofunctie ontwikkeld waardoor de foto's vergroot kunnen worden en de lingerie nog duidelijker zichtbaar wordt.

We begrijpen dat het belangrijk is dat een website gebruiksvriendelijk is. Daarom hebben we de site voorzien van een responsive layout. Hierdoor is de website perfect zichtbaar op smartphones en tablets, waardoor je onze collectie op elk moment en op elke plek kunt bekijken.
Onze SEO landingspagina's zorgen er ook voor dat de website ge├»nteresseerde bezoekers aantrekt. Zo zorgen we ervoor dat onze website gemakkelijk te vinden is voor degenen die op zoek zijn naar de perfecte lingerie.
Laten we samen een droomwebsite voor uw lingeriewinkel maken. Wij helpen u graag om uw website naar een hoger niveau te tillen.

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak