Website voor een life coach

No stress today in Bornem

Website: Life coach - No stress today

Website
kenmerken

  • FOTOFUNCTIE
  • VIDEOFUNCTIE
  • EXTRA TALEN

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR KLANT

OPGELEVERD: 2015

Website laten maken voor een life coach

Website ontwerp voor een life coach

Bent u op zoek naar een professioneel website ontwerp voor een life coach? Dan bent u bij ICTBoost aan het juiste adres. Wij hebben een jarenlange ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van websites voor life coaches en andere professionals.

Opgetogen waren we toen life coach Marina ons contacteerde om nog een website te laten maken. Zij was zo tevreden over het eindresultaat van haar eerste website, dat wij de eer kregen om een tweede website te maken voor de promotie van haar boek "No Stress Today".

De opdracht die wij kregen was om een eenvoudige website te creëren, waarop vooral foto's en video's een voorproefje van haar boek zouden geven. Daarom hebben we de fotofunctie ontwikkeld waarbij foto's aanklikbaar zijn en vergroot kunnen worden. Hierdoor krijgt de bezoeker een goed beeld van de inhoud van het boek zonder het boek eerst te moeten kopen.

Daarnaast hebben we ook een videofunctie toegevoegd, zodat de promotievideo's van Marina rechtstreeks op haar website afgespeeld kunnen worden. Dit maakt het voor de bezoeker makkelijk om de video's te bekijken zonder dat de website-bezoeker de website hoeven te verlaten.

Aangezien het boek wereldwijd verkocht wordt, hebben we ervoor gekozen om de website in maar liefst 12 verschillende talen te maken. Hierdoor kan Marina haar boek promoten onder een zo breed mogelijk publiek, ongeacht hun taal.

Als professionele webontwikkelaar hebben wij een jarenlange ervaring in het maken van websites voor life coaches en andere mentoren. Wij begrijpen dat een website het online visitekaartje is van uw bedrijf en daarom streven wij altijd naar een maximale kwaliteit. Wij garanderen dat uw website gebruiksvriendelijk, snel en mobielvriendelijk zal zijn.

Daarnaast bieden wij ook ondersteuning na de lancering van uw website. Wij zullen altijd beschikbaar zijn voor eventuele vragen of problemen die u zou kunnen hebben.
Laat uw website ontwerpen door ons en ervaar hoe wij uw bedrijf kunnen helpen om te groeien. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.
Wij zijn er klaar voor om uw droomwebsite te creëren en uw online aanwezigheid te versterken.

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak