Website voor een kunstschilder

Mark Sebille in Keerbergen

Website: Kunstschilder - Mark Sebille

Website
kenmerken

  • FOTOFUNCTIE
  • NIEUWSBRIEF-MODULE

PRO WEBSITE

LAYOUT DOOR KLANT

OPGELEVERD: 2013

Website laten maken voor een kunstschilder

Website ontwerp voor een kunstschilder

Mark, een professionele kunstschilder, was al langer op zoek naar een manier om zijn schilderijen online tentoon te stellen. Hij wilde graag zijn werk aan een groter publiek laten zien, maar wist niet hoe hij dit moest aanpakken. Mark had geen ervaring met webdesign en wilde niet te veel uitgeven aan een website. Gelukkig kwam hij tijdens zijn zoektocht om een website te laten maken uit bij ICTBoost.

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van websites voor onder andere kunstenaars. We begrepen precies wat Mark nodig had en waren in staat om een website te creëren die perfect aansluit bij zijn werk en budget. Mark was onder de indruk van de professionele uitstraling van de website en de gebruiksvriendelijkheid ervan.

De website van deze kunstschilder is opgebouwd uit verschillende secties, waaronder een galerij waarin zijn schilderijen centraal staan. De fotofunctie is een geweldige toevoeging, die het mogelijk maakt om elk schilderij tot in detail te bekijken. Hierdoor kunnen kunstliefhebbers echt genieten van Marks werk en een beter beeld krijgen van de kwaliteit van zijn schilderijen.

Mark is ook erg blij met de nieuwsbriefmodule, die hem de mogelijkheid geeft om een contactgroep op te bouwen en zijn volgers op de hoogte te houden van zijn nieuwste schilderijen. Dit geeft hem de kans om zijn werk nog verder te verspreiden en een groter publiek te bereiken.

Naast de galerij, bevat de website ook een sectie waarin Mark zijn biografie en inspiratiebronnen toelicht. Hierdoor krijgen bezoekers een beter beeld van wie Mark is en waar hij voor staat als kunstenaar.

Wij hebben Mark geholpen om zijn droom waar te maken en een website te creëren die perfect past bij zijn werk en budget.
Wilt u ook een website laten maken voor een kunstschilder? Contacteer ons voor een betrouwbare en budgetvriendelijke oplossing. Zo kunt u uw werk op een professionele manier online presenteren en uw publiek vergroten. Bovendien kan een website een belangrijke bron van inkomsten zijn voor kunstenaars, zoals kunstschilder Mark, door de verkoop van zijn werk via de website.

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak