Website voor een kunstenares

Kathleen Sneppe in Schriek

Website: Kunstenares - Kathleen Sneppe

Website
kenmerken

  • FOTOKNOPPEN
  • GOOGLE MAP
  • RESPONSIVE LAYOUT

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2015

Website laten maken voor een kunstenares

Website ontwerp voor een kunstenares

Kunstenares Kathleen heeft bij ICTBoost een professionele website laten maken zodat ze haar kunstwerken online tentoon te stellen.
Met veel toewijding hebben we een strakke website gemaakt voor deze kunstenares uit Schriek.
De layout van de website hebben samen met Kathleen bepaald, zodat de website perfect aansluit bij haar wensen en stijl.
We hebben er bewust voor gekozen om weinig tekst te gebruiken en veel beeldmateriaal te tonen, aangezien een kunstenares vooral haar schilderijen wil laten zien aan haar bezoekers.

Om de gebruiksvriendelijkheid van de website op topniveau te houden, hebben we een responsive layout ontwikkeld. Hierdoor is de website ook geoptimaliseerd voor smartphones en tablets. Dit betekent dat de website zich automatisch aanpast aan het schermformaat van het apparaat waarop de website wordt bekeken. Zo kan de kunstenares haar publiek bereiken via elk apparaat, ongeacht of het een smartphone, tablet of laptop is.

De navigatie op de website is duidelijk en aantrekkelijk gemaakt met foto-knoppen. Hierdoor is het voor de bezoeker eenvoudig om door de verschillende pagina's van de website te navigeren.
Bovendien maakt de implementatie van de Google Map het eenvoudig voor de websitebezoeker om de weg naar kunstatelier te vinden. In samenwerking met de kunstenares Kathleen is er een website laten maken waar de bezoeker de kunstwerken kan bekijken in een overzichtelijke omgeving.

Kunstenares Kathleen heeft een website laten maken die zowel visueel aantrekkelijk als gebruiksvriendelijk is waarbij de bezoeker de kunstwerken kan bekijken op een overzichtelijke manier . Deze budgetvriendelijke site biedt bezoekers een unieke kijk in het werk van deze kunstenares.

Wilt u ook een website laten maken voor een kunstenares? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak