Website voor een kunstenaar

Art Symvouli in Tremelo

Website: Kunstenaar - Art Symvouli

Website
kenmerken

  • FOTOKNOPPEN
  • FOTOFUNCTIE

PRO WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2017

Website laten maken voor een kunstenaar

Website ontwerp voor een kunstenaar

Als kunstenaar is het belangrijk om een online aanwezigheid te hebben om je werk tentoon te stellen. Veel mensen zoeken online naar kunstwerken en als jij geen website hebt, dan mis je waarschijnlijk potentiële klanten.
Gelukkig heeft ook kunstenaar Michel de weg naar ICTBoost gevonden. Hij wou een budgetvriendelijke website laten maken, die hij zelf kon aanpassen, om zijn schilderijen online tentoon te stellen.

Samen met Michel hebben we gekozen voor een strak design. We hebben uitsluitend de hoogst noodzakelijke en meest nuttige layout-opties ontwikkeld. Dit zorgt voor een professionele uitstraling, maar het is ook een efficiënte manier om de website snel te laden. Hierdoor kunnen bezoekers sneller door de website bladeren en zich meer kunnen concentreren op de kunstwerken.

De fotoknoppen zorgen voor een kleurrijke website, maar dragen ook bij tot een duidelijke en gemakkelijke navigatie. Hierdoor kan de bezoeker snel en eenvoudig de kunstwerken bekijken die hij of zij wil zien.

Maar de echte blikvanger van de website is de fotofunctie. Hierdoor kun je de schilderijen, karikaturen en tekeningen van Michel tot in detail bekijken. Als je op een foto klikt, vergroot deze zich zodat je alle details kunt zien. Dit is een geweldige manier om de kunstwerken te presenteren en te laten zien hoe professioneel Michel is.

Vol overtuiging heeft Michel hebben we een strakke website laten maken voor een kunstenaar. Het ontwikkelproces is, zoals ook bij de andere websites,  zeer vlot verlopen.
De website is budgetvriendelijk, eenvoudig te gebruiken en zorgt voor een professionele uitstraling. Hierdoor is deze website een geweldige manier om Michel's kunstwerken te presenteren en waardering te krijgen.
Dus als jij als kunstenaar ook een website wilt laten maken, neem dan contact op met ICTBoost.

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak