Website voor een kunstatelier

Eyckmans Genoveva in Langdorp

Website: Kunstatelier - Eyckmans Genoveva

Website
kenmerken

  • FOTOKNOPPEN
  • FOTOFUNCTIE
  • RESPONSIVE LAYOUT

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2015

Website laten maken voor een kunstatelier

Website ontwerp voor een kunstatelier

Met veel bewondering voor de kunst hebben we een budgetvriendelijke website gemaakt voor een kunstatelier te Langdorp (Aarschot). Ons doel was om een website te creëren die perfect aansluit bij de stijl en visie van het kunstatelier.

Om de kunstwerken optimaal te bekijken hebben we de fotofunctie geprogrammeerd. Hierdoor kan elke foto van een kunstwerk vergroot worden om ook de details te bekijken. Dit maakt het voor bezoekers van de website gemakkelijker om de kunstwerken te bewonderen en te appreciëren.

Daarnaast hebben we ook de fotoknoppen geïmplementeerd. Deze knoppen zorgen voor een duidelijke weergave van de belangrijkste types van kunstwerken, zoals schilderijen, beeldhouwwerken en keramiek.
Dit maakt het voor bezoekers gemakkelijk om snel de kunstwerken te vinden die hen interesseren. Ook zorgen deze knoppen voor een duidelijke navigatie op de homepagina, zodat bezoekers zich snel kunnen oriënteren op de website.

Een ander belangrijk aspect van de website is dat we een responsive layout ontworpen hebben. Hierdoor worden alle werken van het kunstatelier optimaal weergegeven op elk apparaat, of het nu een computer, smartphone of tablet is. Dit betekent dat de website ook goed te bekijken is op een klein scherm, zonder dat de kwaliteit van de beelden verloren gaat.

Door onze jarenlange ervaring in webdesign heeft Genoveva een website laten maken voor haar kunstatelier. Een site die perfect aansluit bij de stijl en visie van het kunstatelier, en die de kunstwerken op een prachtige en professionele manier presenteert.

Bent u ook op zoek naar een budgetvriendelijke website voor uw eigen kunstatelier?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak