Website voor een joggingclub

Joggingclub Keerbergen

Website: Joggingclub Keerbergen

Website
kenmerken

  • SLIDESHOWS
  • FOTOFUNCTIE
  • SOCIAL MEDIA LINKS
  • ZOEKMACHINE-OPTIMALISATIE

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2013

Website laten maken voor een joggingclub

Website ontwerp voor een joggingclub

Ook joggingclub Keerbergen heeft de weg gevonden naar ICTBoost! Met veel enthousiasme hebben zij een nieuwe website laten maken voor hun joggingclub. Hierbij was het vooral belangrijk om via het internet sportievelingen uit Keerbergen te bereiken, die zich willen aansluiten bij deze loopclub. Daarom hebben we de website geoptimaliseerd voor zoekmachines voor de zoekterm "joggingclub keerbergen".

Op de website van Joggingclub Keerbergen kan men alles vinden wat men nodig heeft om zich aan te sluiten bij de club. Van informatie over de club tot de mogelijkheid om zich direct in te schrijven als lid. Op de website kan u gemakkelijk navigeren naar de verschillende webpagina's. De site geeft ook een duidelijk beeld van de activiteiten die de joggingclub organiseert.

Een belangrijk onderdeel van de website is de presentatie van foto's. Dankzij de verschillende slideshows en de fotofunctie kan de bezoeker elke foto eenvoudig vergroten. Hierdoor krijgt men een goed beeld van de sfeer binnen de club en de activiteiten die georganiseerd worden.

Daarnaast is er ook aandacht besteed aan de integratie van social media. Via social media links klikken websitebezoekers door naar de Facebook-pagina van de joggingclub. Op die manier worden ze op de hoogte gehouden van de laatste nieuwsjes en kan men deelnemen aan de online gemeenschap van de joggingclub.

Doordat de joggingclub een nieuwe website heeft laten maken, is het nu voor iedereen eenvoudig om lid te worden en deel te nemen aan de diverse activiteiten. Hun geoptimaliseerde website is gemakkelijk terug te vinden op Google wanneer men op zoek is naar een loopclub in Keerbergen.

Bent u op zoek naar een joggingclub in Keerbergen? Of wilt u gewoon op de hoogte blijven van de activiteiten van deze joggingclub? Bezoek dan zeker hun website. Ze zullen u met open armen ontvangen en helpen u graag om uw sportdoelen te bereiken.

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak