Website voor een interieurspecialist

BT-Interior in Herentals

Website: Interieurspecialist BT-Interior

Website
kenmerken

  • PROFESSIONELE FOTO'S
  • FOTOKNOPPEN
  • SOCIAL LINKS
  • VIDEOFUNCTIE
  • RESPONSIVE LAYOUT

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST

OPGELEVERD: 2019

Website laten maken voor een interieurspecialist

Website ontwerp voor een interieurspecialist

Als interieurspecialist weet je als geen ander hoe belangrijk het is om een goede indruk achter te laten bij je potentiële klanten. Tegenwoordig begint die indruk vaak online, bij het bezoeken van je website. Een professionele en aantrekkelijke website kan daarom het verschil maken in het aantrekken van nieuwe klanten en het behalen van nieuwe opdrachten bij bestaande relaties.

Ook Bram, zaakvoerder van interieurbedrijf BT-Interior is dit niet ontgaan. Daarom heeft hij ICTBoost gecontacteerd en een professionele website laten maken voor een interieurspecialist!
Tot ons groot genoegen hebben wij de layout van zijn website volledig mogen bepalen. Het ontwerp van zijn website straalt echt klasse uit! Door gebruik te maken van professionele foto’s krijgt de website een verbluffende eerste indruk!
Omdat Bram een bedrijfsvideo heeft laten maken hebben wij ook de videofunctie geprogrammeerd op zijn website. Hierdoor wordt de bestaande video rechtstreeks op zijn website afgespeeld waardoor de bezoeker langer op zijn website blijft “hangen”, wat weeral een goede indicatie is voor Google om hoger te scoren in zoekmachines.
De foto-knoppen zorgen voor een maximaal gebruiksgemak, zeker als de website bezocht wordt via de smartphone. Door de responsieve layout past de website zich automatisch aan aan het apparaat waarmee de website bezocht wordt.

Heeft u een interieurbedrijf en wil u ook een moderne website laten maken voor uw interieurbedrijf?
Als je als interieurspecialist een nieuwe website wilt laten ontwerpen, is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Hieronder zetten we een aantal belangrijke punten voor je op een rijtje.

Een goede eerste indruk:
Zoals eerder gezegd is een goede eerste indruk van groot belang. Een potentiële klant moet direct kunnen zien wat je te bieden hebt en waarom hij of zij bij jou aan het juiste adres is. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een overzichtelijke homepage met een aantal sprekende afbeeldingen. Hiermee laat je zien wat je specialiteiten zijn en wat voor sfeer je in huis kunt brengen. Vergeet ook niet om je contactgegevens duidelijk te vermelden, zodat klanten eenvoudig contact met je op kunnen nemen.

Een passend design:
Het design van je website is minstens zo belangrijk als de inhoud. Het is belangrijk dat het ontwerp aansluit bij jouw huisstijl en de sfeer die je wilt uitstralen. Het is ook belangrijk om de website overzichtelijk te houden en te zorgen voor een goede leesbaarheid van de teksten. Houd er rekening mee dat steeds meer mensen je website zullen bezoeken via hun smartphone of tablet. Het is dus belangrijk om te zorgen voor een responsief design, zodat de website zich automatisch aanpast aan het formaat van het scherm.

Optimalisatie voor zoekmachines:
Een mooie website alleen is niet voldoende. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de website goed gevonden kan worden door zoekmachines als Google. Dit kan door middel van SEO, ofwel zoekmachineoptimalisatie. Hierbij worden verschillende technieken toegepast om de website hoger in de zoekresultaten te laten verschijnen. Hierdoor wordt de kans groter dat potentiële klanten jouw website vinden als ze op zoek zijn naar een interieurspecialist.

Gebruiksvriendelijkheid:
Een website moet niet alleen mooi zijn, maar ook gebruiksvriendelijk. Dit houdt in dat de website makkelijk te navigeren moet zijn en dat bezoekers snel de informatie moeten kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Dit kan bijvoorbeeld door het gebruik van een duidelijke menustructuur en zoekfunctie. Het is ook belangrijk om de laadtijd van de website zo kort mogelijk te houden, zodat bezoekers niet onnodig lang hoeven te wachten.

Content:
Een goede website heeft niet alleen een mooi design en goede zoekmachineoptimalisatie, maar ook interessante content. Het is belangrijk om regelmatig nieuwe artikelen, foto's of video's toe te voegen aan je website. Hiermee laat je zien dat je actief bezig bent en dat je op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een blog of portfolio pagina op je website.

Social media integratie:
Social media speelt een steeds grotere rol in ons dagelijks leven en ook voor bedrijven wordt het steeds belangrijker om hierop aanwezig te zijn. Door de integratie van social media op je website kun je ervoor zorgen dat bezoekers je gemakkelijk kunnen volgen op bijvoorbeeld Facebook of Instagram. Dit biedt je de mogelijkheid om regelmatig nieuwe projecten of updates te delen en zo je online bereik te vergroten.

Conclusie
Een professionele en aantrekkelijke website is voor interieurspecialisten van groot belang. Door rekening te houden met bovenstaande punten kun je ervoor zorgen dat jouw website opvalt tussen de concurrentie en potentiële klanten aantrekt. Het is daarbij wel belangrijk om te beseffen dat een nieuwe website laten maken een goede investering is. Maar als je het goed aanpakt, kan het je veel nieuwe klanten en omzet opleveren.

Bent u klaar om de stap te zetten naar online succes?
Wij wel! Contacteer ons vrijblijvend voor een verhelderende websitebespreking. Samen bekijken we alle mogelijkheden die binnen uw budget passen.
Welkom bij ICTBoost!
Hoe kunnen wij u helpen? 

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak