Website voor geschenkmanden

Creakriva in Willebroek

Website: Geschenkmanden - Creakriva

Website
kenmerken

  • UITGEBREID BESTELFORMULIER
  • FOTOFUNCTIE
  • SOCIAL MEDIA LINKS

PRO WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2013

Website laten maken voor geschenkmanden

Website ontwerp voor geschenkmanden

Om hun bekende geschenkmanden ook via het internet te verkopen, heeft de zaakvoerster van Creakriva een website laten maken die speciaal is ontworpen voor de verkoop van geschenkmanden.
Met trots presenteren wij u een nieuw website ontwerp voor de verkoop van geschenkmanden, zoals fruitmanden, ontbijtmanden, biermanden, enz.

Voor de ontwikkeling van deze site hebben we gekozen voor een fotofunctie, waardoor de foto's van de geschenkmanden vergroot kunnen worden. Hierdoor kan de potentiële klant precies de inhoud zien van elke geschenkmand.
We hebben ook social media links geïmplementeerd, omdat dit bedrijf ook actief is op Facebook. Zo kan de websitebezoeker snel de huidige aanbiedingen en nieuwe geschenkmanden ontdekken.

Maar het allerbelangrijkste aan deze website is de eenvoud waarmee een websitebezoeker een geschenkmand kan bestellen. Wij hebben een uitgebreid bestelformulier geprogrammeerd dat alle nodige informatie vraagt om de bestellingen van geschenkmanden klaar te maken en te leveren. Dit maakt het bestellen van een geschenkmand eenvoudiger dan ooit!

Bent u ook op zoek naar een budgetvriendelijke website? Wij bij ICTBoost ontwerpen professionele websites aan voor een betaalbare prijs.
Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe eenvoudig en betaalbaar het is om een website te laten maken die aan al uw wensen voldoet

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak