Website voor een fotograaf

Geokri in Keerbergen

Website: Fotograaf Geokri

Website
kenmerken

  • FOTOFUNCTIE
  • SOCIAL MEDIA LINKS
  • GRAFISCH ONTWERP: PRIJZENTABEL

PRO WEBSITE

LAYOUT DOOR KLANT

OPGELEVERD: 2013

Website laten maken voor een fotograaf

Website ontwerp voor een fotograaf

Als fotograaf is het belangrijk om jouw expertise te laten zien aan potentiële klanten. Een goede website is hiervoor de perfecte oplossing. Bij ons kan je een moderne website laten maken voor een fotograaf, op een budgetvriendelijke manier.

Onze klant Geoffrey is ook een fotograaf die de weg naar ICTBoost heeft gevonden. Hij zocht een website die hij zelf kon aanpassen, zonder dat dit teveel zou kosten. Wij hebben zijn wensen vervuld door een op-maat-ontworpen website te creëren, waarbij de layout volledig door hem is gekozen. Zo kan hij zelf de indeling van de pagina's bepalen en de kleuren aanpassen aan zijn eigen huisstijl.

Eén van de belangrijkste aspecten van deze fotografie-website is natuurlijk de weergave van de foto's. Daarom hebben we de fotofunctie op de website geprogrammeerd, zodat elke foto klikbaar is en vergroot kan worden. Zo kunnen bezoekers van de website zijn werk optimaal bekijken. Hierdoor kan men een goed beeld krijgen van zijn stijl en techniek.

Daarnaast is het ook belangrijk om duidelijk te communiceren welke diensten en formules de fotograaf aanbiedt. Hiervoor hebben we een op-maat-ontworpen prijzentabel toegevoegd aan zijn website. Op deze manier is het voor bezoekers duidelijk welke diensten er worden aangeboden en tegen welke prijzen. Zo kunnen geïnteresseerden eenvoudig een keuze maken welke dienst het beste bij hun past.

Daarnaast is het ook belangrijk om een goede online aanwezigheid te hebben.
Bent u een fotograaf die een website wil laten maken? Indien u wenst zorgen we dat jouw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines, zoals Google. Hierdoor zal jouw website beter gevonden worden door potentiële klanten en zal jouw online zichtbaarheid toenemen.

Kortom, ICTBoost ontwikkelt een website voor een fotograaf die voldoet aan al jouw wensen en eisen. Of het nu gaat om de layout, de fotoweergave, de prijzentabel of de zoekmachine optimalisatie, wij zorgen ervoor dat jouw website professioneel oogt en goed communiceert welke diensten jij ook aanbiedt.
Laat ons jouw website ontwerpen en wij zorg ervoor dat jouw werk de aandacht krijgt die het verdient.

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak