Website voor een fietsenwinkel

Interbikes in Leuven en Tienen

Website: Fietsenwinkel Interikes

Website
kenmerken

  • SLIDESHOW
  • FOTOKNOPPEN
  • FOTOFUNCTIE
  • PROMOVAKKEN
  • SOCIAL MEDIA LINKS
  • GOOGLE MAPS

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST

OPGELEVERD: 2016

Website laten maken voor een fietsenwinkel

Website ontwerp voor een fietsenwinkel

Met trots kunnen we zeggen dat we reeds een 3de website hebben ontwikkeld voor een fietsenwinkel. Onze laatste website is speciaal gemaakt voor de fietsenwinkel van Stephan, een ervaren fietsenhersteller. Hij heeft vooral een nieuwe website laten maken bij ICTBoost omdat zijn huidige website te verouderd was. Samen hebben we de layout van de website bepaald, zodat het volledig aansluit bij de stijl van de winkel en de wensen van de zaakvoerder.

Om alle soorten fietsen op een overzichtelijke manier te presenteren op de website, hebben we gekozen voor talrijke webpagina's, aangevuld met veel professionele foto's. De fotofunctie zorgt ervoor dat de foto's van de fietsen eenvoudig vergroot kunnen worden bij het aanklikken. Zo krijgen klanten een duidelijk beeld van de fietsen die de winkel aanbiedt.

De homepagina speelt een belangrijke rol in het geven van een goede eerste indruk van de fietsenwinkel. Daarom hebben we kleurrijke foto-knoppen ontwikkeld. Deze geven niet alleen een visueel aantrekkelijk beeld, maar zorgen ook voor een duidelijke navigatie. Zo kunnen klanten snel en eenvoudig de webpagina's vinden die voor hen relevant zijn.
Een ander belangrijk aspect van de website is de mogelijkheid om de beide locaties van de fietsenwinkel gemakkelijk terug te vinden. Daarom hebben we een Google Map opgenomen op de website, zodat klanten eenvoudig de weg naar beide winkels kunnen vinden.

Promoties en aanbiedingen zijn een belangrijk onderdeel van elke fietsenwinkel. Daarom werd een aparte promotie-pagina ontworpen op de website. Zo blijven klanten op de hoogte van de laatste aanbiedingen en kunnen ze deze gemakkelijk vinden. Natuurlijk mogen de social media links niet ontbreken op de website, zodat klanten snel en eenvoudig naar de Facebook pagina van de winkel kunnen gaan.

Kortom: Fietsenhersteller Stephan heeft een website laten maken voor een fietsenwinkel die voldoet aan zijn wensen en tegelijkertijd ook zeer gebruiksvriendelijk is voor zijn klanten.
Wilt u ook een website laten maken voor uw fietsenwinkel? Contacteer ons voor een bespreking van uw webdesign project. Wij helpen u graag verder!

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak