Website voor een fietsenwinkel

Bruno Jacobs in Putte

Website: Fietsenwinkel - Bruno Jacobs

Website
kenmerken

  • SOCIAL MEDIA LINKS
  • GOOGLE MAP
  • RESPONSIVE LAYOUT

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2016

Website laten maken voor een fietsenwinkel

Website ontwerp voor een fietsenwinkel

Wilt u ook uw fietsenwinkel op het internet laten zien? Laat dan een professionele website maken door ons. Wij hebben al meerdere fietsenwinkels in ons portfolio en zijn daarom experts in het creëren van een website voor een fietsenwinkel die goed wil scoren op het internet.

Eén van de websites die we hebben gemaakt is voor een fietsenwinkel in Putte. De bedoeling van deze website was om het internet te laten weten dat de fietsenwinkel bestaat en enkele foto's van de showroom te laten zien. Dit is precies wat we hebben gedaan.

We hebben een zeer gebruiksvriendelijke en budgetvriendelijke website gemaakt. De website is voorzien van een responsive layout waardoor alle inhoud perfect zichtbaar is op zowel PC, tablet als smartphone. Daarnaast hebben we ook een Google Map toegevoegd zodat klanten eenvoudig de weg naar de fietsenwinkel kunnen vinden.

Met deze budgetvriendelijke website heeft deze fietsenwinkel de eerste stappen richting het internet gezet. Dankzij deze website is de fietsenwinkel nu eenvoudig te vinden voor potentiële klanten en kan de winkel laten zien wat zij te bieden hebben.

Laat ook uw fietsenwinkel op het internet zien en laat een website maken door ICTBoost. Wij creëren graag een budgetvriendelijke en gebruiksvriendelijke website voor uw fietsenwinkel.
Zo zet u ook de eerste stappen richting het internet en zal uw winkel eenvoudig te vinden zijn voor potentiële klanten.

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak