Website voor een fietsenhersteller

Junior Bikes in Tremelo

Website: Fietsenhersteller - Junior Bikes

Website
kenmerken

  • PROMOVAKKEN
  • FOTOFUNCTIE
  • SOCIAL MEDIA LINKS
  • GOOGLE MAP

PRO WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2014

Website laten maken voor een fietsenhersteller

Website ontwerp voor een fietsenhersteller

Als fietsenhersteller weet u hoe belangrijk het is om een goede online aanwezigheid te hebben. Een professionele website kan een grote bijdrage leveren aan het verhogen van uw klantenbestand en het verbeteren van uw online zichtbaarheid. Wilt u een budgetvriendelijke website laten maken voor uw fietsenwinkel? Dan is het website ontwerp dat wij gemaakt hebben voor fietsenhersteller Wim zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.

De website van deze fietsenhersteller Wim is zeer eenvoudig aan te passen. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface kan Wim zijn website zelf beheren en aanpassen aan zijn wensen.
Wij hebben enkele kleurrijke promovakken ontwikkeld die de nieuwste updates van uw fietsenwinkel bevatten. Zo is de bezoeker altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf.

Daarnaast hebben we ook een fotofunctie geïmplementeerd. Hierdoor worden de foto's van de fietsen die Wim verkoopt, vergroot bij het aanklikken zodat elk detail van de fiets duidelijk zichtbaar is voor de klant. Dit zal de kans op verkoop verhogen.

Deze website zorgt er ook voor dat klanten gemakkelijk op de hoogte gehouden worden van de laatste promoties en nieuwsjes via een link naar het social media kanaal. De websitebezoeker kan eenvoudig naar de Facebook-pagina van de fietsenhersteller surfen en op die manier op de hoogte blijven.

Tot slot is er op de contactpagina van de website een Google Map geïntegreerd waarmee de locatie en route naar de fietsenwinkel duidelijk weergegeven wordt. Hierdoor kan Wim zijn klanten snel en efficiënt naar zijn bedrijf leiden.

Bij ICTBoost kan u een budgetvriendelijke website laten maken die aan al uw eisen voldoet en die uw online aanwezigheid zal versterken.
Laat uw zaak groeien met een professionele website.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor een website die nieuwe klanten aantrekt!

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak