Website voor een dierenhotel

Den Deugeniet in Herselt

Website: Dierenhotel - Den Deugeniet

Website
kenmerken

  • PROFESSIONELE FOTO'S
  • PROMOVAK
  • FOTOFUNCTIE
  • SEO LANDINGSPAGINA'S

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR KLANT

OPGELEVERD: 2013

Website laten maken voor een dierenhotel

Website ontwerp voor een dierenhotel

Als u online zichtbaar wil zijn en gasten wil aantrekken, dan kan u best een website laten maken voor een dierenhotel dat ook geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Onze experts hebben met veel zorg een website ontworpen voor dit dierenhotel in Herselt, waarbij zoekmachine-optimalisatie centraal stond. Zaakvoerster Nancy was sterk betrokken bij het ontwerp en heeft de layout zelf bepaald.

Op de website wordt duidelijk gemaakt dat het dierenhotel niet alleen een verblijfplaats is voor honden, maar ook voor katten en kleine huisdieren. Hierdoor wordt de doelgroep vergroot en kan het dierenhotel aanvragen voor verschillende soorten huisdieren verwachten. De professionele foto in de header van de website, waarop verschillende huisdieren te zien zijn, onderstreept dit nog eens.

Bezoekers van de website willen graag een beeld krijgen van het dierenhotel en de faciliteiten. Daarom hebben we de fotofunctie geïmplementeerd, waarmee elke foto vergroot kan worden. Ook is er een opvallend promovak aan de rechterkant van de homepage geplaatst, waar alle contactgegevens te vinden zijn.

Om de website tot een online succes te maken, hebben we verschillende SEO landingspagina's ontworpen. Hierdoor zal het dierenhotel zonder problemen aanvragen via de website ontvangen. Dankzij deze optimalisatie zal de website goed vindbaar zijn voor mensen die op zoek zijn naar een dierenhotel in Herselt, maar ook een hondenhotel of kattenhotel in de streek.
Zo kan Nancy zich concentreren op het verzorgen van de huisdieren en hoeft zij zich geen zorgen te maken over het werven van nieuwe gasten.
Het was dus een slimme zet van haar om een website te laten maken voor een dierenhotel die een verblijfplaats voor huisdieren aanbiedt.

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak