Website voor een dansschool

Chéz L'Amistad in Kontich

Website: Afhaalchinees - China Keuken

Website
kenmerken

  • PROMOVAK
  • SOCIAL MEDIA LINKS
  • UITGEBREID CONTACTFORMULIER
  • GOOGLE MAP

PRO WEBSITE

LAYOUT DOOR KLANT

OPGELEVERD: 2012

Website laten maken voor een dansschool

Website ontwerp voor een dansschool

Met veel passie hebben wij een website gemaakt voor een dansschool te Kontich. Dansleerkracht Katja heeft de layout van de website volledig zelf bepaald, waardoor de website perfect aansluit bij de visie en sfeer van de dansschool.

Katja heeft een moderne website laten maken met vooral de website-bezoeker in het achterhoofd. Zo zijn er handige en opvallende promovakken toegevoegd waarmee belangrijke berichten gedeeld kunnen worden, bijvoorbeeld wanneer een dansles geannuleerd is. Hierdoor is de website ook een ideale manier om op de hoogte te blijven van de dansschool en haar activiteiten.

Daarnaast is er op de website een uitgebreid contactformulier toegevoegd. Hiermee kunnen geïnteresseerden eenvoudig informatie aanvragen over de danslessen van de dansschool. Daarna krijgt de dansschool alle nodige informatie binnen en kan er snel gereageerd worden op vragen of aanmeldingen.

Tot slot zijn er op de website social media links toegevoegd, waarmee de websitebezoeker eenvoudig de twitter en facebookpagina van de dansschool kan raadplegen. Hierdoor blijven leden op de hoogte van de nieuwste updates en kan de dansschool gemakkelijk in contact blijven met haar leden.

Kortom: Dansleerkracht Katja heeft een professionele website laten maken voor de dansschool te Kontich die perfect aansluit bij de visie en sfeer van de school. De website is de ideale manier om op de hoogte te blijven van de dansschool en haar activiteiten, en biedt eenvoudig de mogelijkheid om informatie aan te vragen of aan te melden voor danslessen.

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak