Website voor een dansleraar

Alegria Cubana in Kontich

Website: Dansleraar - Alegria Cubana

Website
kenmerken

  • BUDGETVRIENDELIJK

ONEPAGE WEBSITE

LAYOUT DOOR KLANT

OPGELEVERD: 2014

Website laten maken voor een dansleraar

Website ontwerp voor een dansleraar

Zoekt u naar een professionele en budgetvriendelijke website voor een dansleraar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dansschool L'Amistad heeft een moderne website laten maken voor een dansleraar in Kontich en hebben hierbij veel aandacht besteed aan het budget. Onze klant heeft hierbij de volledige layout van de website bepaald, met als doel om een salsa evenement te promoten via internet.

Omdat het slechts om een tijdelijke website ging, was het budget een zeer belangrijk aandachtspunt. Daarom hebben we gekozen voor een onepage website zonder webdesign-opties. Hierdoor konden we de kosten laag houden, zonder in te boeten op de kwaliteit van de website.

Als ervaren webdesigner hebben we ervoor gezorgd dat de website er professioneel en stijlvol uitziet. Hierbij kan de website-bezoeker snel en eenvoudig informatie vinden over het salsa evenement en de danslessen van de dansleraar. Bovendien is de website ook geschikt voor mobiel gebruik, zodat men de informatie over het evenement altijd bij de hand heeft.

Met deze budgetvriendelijke website voor uw dansleraar, bent u verzekerd van een professionele online aanwezigheid zonder dat u hiervoor een hoog bedrag hoeft te betalen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw eigen website te laten maken door een professional.
Bij ons bent u in goede handen! "

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak