Website voor een brouwer

Het 25ste uur in Tremelo

Website: Brouwer - Het 25ste uur

Website
kenmerken

  • FOTOFUNCTIE
  • SOCIAL MEDIA LINKS
  • EXTRA TALEN

PRO WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST

OPGELEVERD: 2014

Website laten maken voor een brouwer

Website ontwerp voor een brouwer

Om zijn bieren via internet voor te stellen heeft zaakvoerder Luc een website laten maken voor een brouwer. In samenspraak met deze brouwer uit Tremelo hebben we de layout van zijn website ontworpen. Ons doel was om de juiste sfeer over te brengen van de brouwerij en de producten die zij aanbieden. Daarom hebben we de website voorzien van talrijke foto's van de brouwerij, het brouwproces en de verschillende bieren die zij produceren.

De foto's die we gebruikt hebben, zijn van hoge kwaliteit en hebben we voorzien van een fotofunctie. Hierdoor kunnen de foto's bij het aanklikken vergroot worden, zodat bezoekers een beter beeld krijgen van de brouwerij en hun producten.

Brouwer Luc is trots op zijn bieren en wil graag dat iedereen de mogelijkheid heeft om deze te proeven. Daarom hebben we op deze website ook een afhaalpunt toegevoegd. Bij deze brouwerij kan u dus ook terecht om bier af te halen. Hierdoor kunnen klanten de bieren proeven zonder de brouwerij te hoeven bezoeken. Om de weg naar de brouwerij makkelijk te vinden, hebben we ook een Google Map geïntegreerd op de website.

De website is ook opgemaakt in de drie landstalen (Nederlands, Frans en Engels) zodat deze website zoveel mogelijk klanten kan informeren over de diensten en producten van deze brouwer. Of je nu een lokale klant of een buitenlander bent, je kunt altijd de informatie vinden die je zoekt op de website van brouwer Luc.

Dit website ontwerp laat zien dat we met veel passie en aandacht gewerkt hebben aan de website van deze brouwer, totdat onze klant 100% tevreden is van het webdesign. Onze klant is trots op het eindresultaat en is ervan overtuigd dat de website zal bijdragen aan de groei van de brouwerij. Brouwer Luc is nu in staat om zijn bieren en de brouwerij op een professionele manier te presenteren aan een groter publiek.
Wilt u ook een website laten maken voor een brouwer? Neem dan gerust contact met ons op.

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak