Website voor verhuur van assistentiewoningen

Residentie Muizenheuvel in Oelegem

Website: Assistentiewoningen Muizenheuvel

Website
kenmerken

  • FOTOKNOPPEN
  • GOOGLE MAP
  • RESPONSIVE LAYOUT

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2015

Website laten maken voor verhuur van assistentiewoningen

Website ontwerp voor verhuur van assistentiewoningen

Na zorgvuldig alle voordelen en nadelen te hebben afgewogen, heeft Assira een website laten maken voor de verhuur van assistentiewoningen te Oelegem. Onze hoofddoelstelling was om een gebruiksvriendelijke, mooi ontworpen website te creëren die binnen hun budget paste. Dit hebben we bereikt door nauw samen te werken met woonassistente Evelien. Zij hielp ons bij het bepalen van de layout van haar website.

Op deze website hebben we talrijke foto's geplaatst van de assistentiewoningen, zodat bezoekers een goed beeld krijgen van de woningen die Assira aanbiedt. Deze foto's zijn verspreid over de volledige website en worden aangevuld met de nodige tekst en uitleg. Zo kunnen bezoekers zich een goed beeld vormen van de woning en of deze aansluit bij hun wensen.

Naast de gebruikelijke navigatie via de menubalk, hebben we ook gebruik gemaakt van fotoknoppen. Deze knoppen geven de website meer kleur en maken het aangenamer om de website van de assistentiewoningen te verkennen. Hierdoor is de website niet alleen informatief, maar ook visueel aantrekkelijk.

Tot slot zorgt de responsive layout ervoor dat de website perfect zichtbaar is op computers, tablets en smartphones. Dit is belangrijk omdat steeds meer mensen toegang tot internet hebben via hun mobiel apparaat. Hierdoor kunnen bezoekers de website op elk moment en op elke locatie bekijken, wat de gebruiksvriendelijkheid van de website enorm verhoogt.

Kortom: Onze klant heeft een website laten maken voor verhuur van assistentiewoningen die voldoet 100% aan hun wensen voor gebruiksvriendelijkheid, design en budget.
De vele foto's, toegankelijke navigatie en responsive layout van de website zorgen voor een goede manier om de assistentiewoningen aan de juiste doelgroep te presenteren. Deze website zal sowieso bijdragen tot meer verhuur van hun assistentiewoningen.

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak