Website voor het verhuren van assistentiewoningen

Assistentiewoningen "De Laak" in Aarschot

Website: Assistentiewoningen De Laak

Website
kenmerken

  • SLIDESHOW
  • FOTOKNOPPEN
  • ANIMATIES
  • GOOGLE MAP
  • AANPASBAAR TEKSTVAK
  • ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR KLANT

OPGELEVERD: 2018

Website laten maken voor het verhuren van assistentiewoningen

Website ontwerp voor het verhuren van assistentiewoningen

Bent u op zoek naar een manier om uw assistentiewoningen te verhuren? Dan kan een professionele website een uitstekende oplossing zijn. Een website laten maken voor de verhuur van assistentiewoningen helpt u om uw eigendommen op een aantrekkelijke manier te presenteren aan potentiële huurders en om meer verhuurtransacties te genereren.

Om meer huurders aan te trekken heeft de raad van mede-eigenaars ICTBoost gecontacteerd om een moderne website te laten maken die op een budgetvriendelijke manier meer online bekendheid geeft aan de assistentiewoningen van “De Laak” in Aarschot!
Bij het laten maken van een website voor de verhuur van assistentiewoningen zijn er verschillende aspecten waar u rekening mee moet houden.
Hieronder sommen we enkele belangrijke aspecten op en vertellen we u hoe wij dit geïmplementeerd hebben in het website-ontwerp voor “De Laak”

Ten eerste moet de website visueel aantrekkelijk zijn en een professionele uitstraling hebben. Dit betekent dat de website moet beschikken over een aantrekkelijk ontwerp, met een duidelijke structuur en navigatie. Door gebruik te maken van een slideshow en duidelijke menubalk is het webdesign van deze website zowel aantrekkelijk als uiterst gebruiksvriendelijk.

Een tweede belangrijk aspect van een website voor de verhuur van assistentiewoningen is dat de inhoud relevant en informatief moet zijn. Potentiële huurders moeten in staat zijn om alle informatie te vinden die ze nodig hebben om een weloverwogen beslissing te nemen over het huren van uw eigendommen. Dit kan onder meer informatie omvatten over de locatie, de voorzieningen, de huurprijs en de beschikbaarheid.
We hebben voldoende webpagina’s voorzien zodat alle belangrijke informatie duidelijk en gestructureerd weergegeven wordt op deze website.

Bovendien moet de website geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines, zodat potentiële huurders uw website gemakkelijk kunnen vinden wanneer ze online op zoek zijn naar assistentiewoningen of serviceflats. Dit kan onder meer het gebruik van relevante zoekwoorden en meta-tags omvatten, evenals het creëren van relevante content die geoptimaliseerd is voor zoekmachines.
Omdat de raad van mede-eigenaars vooral huurders wil aantrekken uit de omgeving van Aarschot, hebben we zelfs een geoptimaliseerde domeinnaam gekozen en het volledige website-ontwerp geoptimaliseerd voor de regio aarschot. En dit met groot succes want deze website scoort zeer goed in zoekmachines!

Een ander belangrijk aspect van het laten maken van een website voor de verhuur van assistentiewoningen is dat de website gemakkelijk te gebruiken moet zijn voor zowel potentiële huurders als voor u als eigenaar. Dit betekent dat de website perfect zichtbaar moet zijn op alle soorten apparaten, zoals laptops, tablets en smartphones.
Ook aan deze belangrijke eigenschap voldoet de website van assistentiewoningen "De Laak" doordat het webdesign voorzien in van een responsive layout.

Tot slot is de veiligheid van uw website ook een zeer belangrijk aspect als u een website laat maken voor de verhuur van assistentiewoningen. Dit betekent dat de website moet beschikken over een veilige verbinding en dat de gegevens van uw potentiële huurders veilig moeten worden opgeslagen.
Doordat wij geen gebruik maken van Open-Source CMS-systemen verhoogt dit de veiligheid van uw website enorm!
Omdat wij niet alleen het webdesign, maar ook de webhosting van uw website voorzien, hebben we er zelf alle belang bij dat uw website aan de maximale veiligheidsvoorschriften voldoet!

Wil u graag een professionele website laten maken voor de verhuur van uw assistentiewoningen? Neem dan zeker eens contact op met ICTBoost.
Als ervaren webdesign begeleiden wij u graag van begin tot eind in de ontwikkeling van uw website en zorgen wij voor uw online succes!

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak