Website voor een afhaalchinees

China Keuken in Mechelen

Website: Afhaalchinees - China Keuken

Website
kenmerken

  • PROFESSIONELE FOTO
  • ACHTERGRONDFOTO
  • ANIMATIES
  • GOOGLE MAP
  • ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE
  • RESPONSIVE LAYOUT

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST

OPGELEVERD: 2017

Website laten maken voor een afhaalchinees

Website ontwerp voor een afhaalchinees

De zaakvoerders van een afhaalchinees uit Mechelen wilden hun bedrijf beter zichtbaar maken via internet. Daarom hebben ze een nieuwe website laten maken voor een afhaalchinees door ICTBoost. De website van deze afhaalchinees uit Mechelen is een prachtig voorbeeld van een goede balans tussen zoekmachine-optimalisatie, layout en gebruiksvriendelijkheid.

De professionele achtergrondfoto geeft de website onmiddellijk meer kleur en een professionele uitstraling. De animaties zorgen samen met de responsive layout voor een aangename surfervaring. Dankzij de responsive layout is deze website ook perfect zichtbaar op smartphones en tablets.
De afhaalchinees ontvangt voornamelijk klanten in hun zaak. Daarom is een Google Map een must-have op hun website. Zo kunnen potentiële klanten gemakkelijk de locatie van de zaak vinden.

Een belangrijk aspect van de website is de zoekmachine-optimalisatie. Door de juiste zoekwoorden te gebruiken in de domeinnaam, zoals afhaalchinees en Mechelen, trekt de website van deze afhaalchinees veel bezoekers op een efficiënte manier via internet. Kortom: dit is de goedkoopste manier om meer verkeer naar uw website te trekken.

Maar zoekmachine-optimalisatie is niet alleen belangrijk voor het trekken van bezoekers, het is ook van groot belang voor de gebruiksvriendelijkheid van de website. Een goed geoptimaliseerde website zorgt ervoor dat de bezoekers snel en gemakkelijk de informatie kunnen vinden die ze zoeken. Dit verhoogt de gebruiksvriendelijkheid van de website en zorgt voor een positieve gebruikerservaring.

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak