Website voor tuinwerken

Rapid Garden Service in Keerbergen

Website: Tuinwerken RGS

Website
kenmerken

  • BASIS LAYOUT
  • PROFESSIONELE FOTO'S
  • OFFERTE-FORMULIER OP MAAT

PRO WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2013

Website laten maken voor een tuinman

Website ontwerp voor een tuinman

Met veel passie heeft de zaakvoerder van RGS een budgetvriendelijke website laten maken voor een tuinman. We stonden tuinman Gert bij in het maken van de juiste layoutkeuze voor zijn website. Gert wilde een nieuwe website laten maken, waarbij bezoekers eenvoudig hun eigen offerte kunnen berekenen.

Het unieke aan deze website is het interactieve offerteformulier. Hiermee kan de bezoeker de uit te voeren werkzaamheden selecteren, specifiëren en direct de prijs zien. De offerte wordt, na bevestiging, verzonden naar zowel de tuinman als de bezoeker.
Dit bespaart onze tuinman Gert enorm veel tijd en is daarom een ideaal hulpmiddel bij het opstellen van offertes.

Door het interactieve offerteformulier krijgt de bezoeker ook direct inzicht in de kosten en kan de klant besparen op specifieke diensten en de offerte naar zijn of haar hand zetten. Het is belangrijk om de bezoeker de mogelijkheid te bieden om vooral zelf de offerte te berekenen. Op deze manier is het voor de tuinman gemakkelijker om te weten wat de wensen zijn van de klant.

De duidelijke website-structuur en menubalk zorgen voor een goede gebruiksvriendelijkheid. Bovendien hebben we ervoor gekozen om te werken met professionele foto's, zodat de website een professionele uitstraling krijgt.
Met de duidelijke website-structuur en menubalk is het voor de bezoeker eenvoudig en snel om de juiste informatie over de tuinman te vinden. Dit geeft namelijk een goed beeld van de tuinman en zijn diensten.

Kortom: Een website laten maken voor een tuinman is sowieso een goede investering. Het zorgt voor een professionele online bekendheid en indien gewenst kunnen we uw nieuwe website boosten op het internet om extra klanten te bereiken zonder extra jaarlijkse kosten!
Kom eens praten met ICTBoost en ervaar zelf hoe gedreven we zijn om voor jou de perfecte website te ontwikkelen!

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak