Website voor een schrijnwerkerij

Schrijnwerker De Koninck in Kortenberg

Website: Schrijnwerkerij Deko

Website
kenmerken

  • SOCIAL MEDIA LINKS
  • SITEMAP
  • SEO LANDINGSPAGINA'S
  • RESPONSIVE LAYOUT

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST

OPGELEVERD: 2017

Website laten maken voor een schrijnwerkerij

Website ontwerp voor een schrijnwerkerij

Schrijnwerker Bert uit Kortenberg wilde zijn bedrijf, Schrijnwerkerij Deko, beter op de kaart zetten en meer klanten aantrekken via internet. Daarom besloot hij om een nieuwe website te laten maken voor zijn schrijnwerkerij door ICTBoost. Onze taak was om een website te creëren die niet alleen zoekmachine geoptimaliseerd was, maar ook aansloot bij de specifieke wensen en behoeften van Bert en zijn bedrijf.

Bij het ontwerpen van de website hebben we nauw samengewerkt met Bert. We wilden er zeker van zijn dat de layout van de website de unieke identiteit van Schrijnwerkerij Deko weerspiegelde en een professionele eerste indruk achterlaat. Deze schrijnwerkerij biedt verschillende soorten schrijnwerk aan en daarom hebben we talrijke afbeeldingen van eerdere projecten op de website geplaatst. Dit geeft potentiële klanten een idee van de kwaliteit en de diversiteit van het aanbod en inspireert hen voor hun eigen project.

Een belangrijk aspect van de website zijn de uitgebreide SEO-landingspagina's. Dankzij deze speciale webpagina's is de website zeer goed vindbaar voor mensen die op zoek zijn naar een schrijnwerker in een regio, zoals Haacht, Kampenhout, Kortenberg, Leuven en Herent. Dit betekent dat potentiële klanten deze schrijnwerkerij snel en eenvoudig kunnen vinden wanneer ze op zoek zijn naar schrijnwerk in de buurt.

De nieuwe website van Schrijnwerkerij Deko heeft een enorme positieve impact gehad op het bedrijf. Bert was erg tevreden met het resultaat en merkte snel een toename in het aantal klanten en opdrachten. Wij zijn dankbaar voor de aangename samenwerking met Bert en we zijn ervan overtuigd dat de website een grote bijdrage zal leveren aan het online succes van zijn bedrijf in de toekomst.

Heeft u een schrijnwerkerij? Laten we eens kijken naar de voordelen van een nieuwe website voor uw schrijnwerkerij. Ten eerste creëert een professionele website vertrouwen en betrouwbaarheid bij uw potentiële klanten. Ten tweede zorgt een goed ontworpen en geoptimaliseerde website ervoor dat u beter vindbaar bent voor mensen die op zoek zijn naar schrijnwerk in uw regio. En ten derde biedt een website de mogelijkheid om uw bedrijf en uw aanbod online uit te lichten en te presenteren.
Wilt u ook door een expert een moderne en professionele website laten maken? Contacteer ons voor een vrijblijvende bespreking van uw toekomstige website.
Wij helpen u graag verder!

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak