Website voor schrijnwerk

Schrijnwerker Feyaerts in Boortmeerbeek

Website: Schrijnwerk - Maatkast.net

Website
kenmerken

  • PROFESSIONELE FOTO'S
  • RESPONSIVE LAYOUT

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST

OPGELEVERD: 2015

Website laten maken voor een schrijnwerker

Website ontwerp voor een schrijnwerker

Voor de schrijnwerkerij Maatkast.net was het belangrijk om een website te ontwikkelen die als online visitekaartje zou dienen, maar ook in de toekomst uitbreidbaar zou zijn. Daarom heeft zaakvoerder Marc door ICTBoost een professionele website laten maken voor een schrijnwerker.
Er werd gekozen voor een business website met een beperkt aantal opties en een focus op het geven van een professionele eerste indruk en het laten zien van de realisaties die de schrijnwerkerij tot dusver heeft gerealiseerd.

Schrijnwerker Marc was op zoek naar een website met een strakke layout, veel professionele foto's en een eenvoudige en duidelijke navigatiestructuur. Hij wil dat bezoekers van zijn website direct een professionele indruk krijgen en een duidelijk beeld krijgen van wat zijn schrijnwerkerij al heeft gerealiseerd.

Om de gebruiksvriendelijkheid van de website te maximaliseren is er rekening gehouden met mobiel gebruik. Dankzij deze optimalisatie heeft de website een zeer mooi resultaat opgeleverd voor een budgetvriendelijke prijs.

Maar de website is niet alleen mooi en professioneel. Ze is ook zeer gebruiksvriendelijk. De navigatiestructuur is helder en eenvoudig, waardoor bezoekers snel vinden wat ze zoeken. Bovendien is de website geoptimaliseerd voor mobiel gebruik, zodat het ook op kleinere schermen een aangename gebruikerservaring biedt.
Of je nu op zoek bent naar een schrijnwerker voor je keuken, badkamer, interieur of andere projecten, bij Maatkast.net ben je aan het juiste adres.

Kortom: door een website te laten maken voor de schrijnwerkerij, is er voor deze schrijnwerkerij een online visitekaartje ontstaan dat op elk apparaat een professionele indruk geeft en laat zien wat deze schrijnwerkerij tot dusver heeft gerealiseerd. Bovendien is deze website zeer budgetvriendelijk en gebruiksvriendelijk, wat bezoekers een aangename gebruikerservaring biedt.

Bent u een schrijnwerker die een indrukwekkende website wil laten maken? Laat je overtuigen door de professionele indruk van dit zeer mooie website-ontwerp aan een budgetvriendelijke prijs.

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak