Website voor schrijnwerk

Schrijnwerker Hubrechts in Nederokkerzeel

Website: Schrijnwerk Hubrechts

Website
kenmerken

  • ACHTERGRONDFOTO
  • FOTOFUNCTIE

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2014

Website laten maken voor schrijnwerk

Website ontwerp voor schrijnwerk

Schrijnwerk Hubrechts, gelegen te Nederokkerzeel, is een bedrijf dat zich richt op de productie en installatie van hoogwaardig schrijnwerk. Om zijn realisaties aan zowel bestaande als potentiële klanten te tonen, heeft schrijnwerker Bert ons gecontacteerd en een budgetvriendelijke website laten maken voor zijn schrijnwerkerij.

Met veel zorg en aandacht voor detail is de nieuwe website ontwikkeld. Bert heeft hierbij nauw samengewerkt met ICTBoost om de layout van zijn website te bepalen. Het doel van deze website was om op een heldere en duidelijke manier de verschillende diensten van Schrijnwerk Hubrechts te presenteren.

Om een professionele uitstraling te creëren, is gebruik gemaakt van een achtergrondfoto met houtstructuur die op elke pagina van de website terugkomt. Hierdoor krijgt de website een echte schrijnwerk-uitstraling.

Een belangrijk onderdeel van de website is de weergave van de realisaties van Schrijnwerk Hubrechts. Hierbij spelen professionele foto's een cruciale rol, aangezien een schrijnwerkerij vooral moet tonen wat ze hebben gerealiseerd. Daarom is er op de website een fotofunctie geïntegreerd. Dit zorgt ervoor dat de foto's van de verschillende projecten groter worden weergegeven wanneer deze worden aangeklikt.

Kortom, de website die ICTBoost voor Schrijnwerk Hubrechts heeft gemaakt, is een echte parel. Het resultaat is een prachtige en professionele website die zeer budgetvriendelijk is. Of je nu op zoek bent naar de realisaties van de schrijnwerkerij of op zoek bent naar de diensten die zij aanbieden? De website geeft een goed beeld van wat Schrijnwerk Hubrechts te bieden heeft.
Schrijnwerker Bert is er trots op dat hij via het internet zijn realisaties kan tonen aan zowel bestaande als potentiële klanten. De website is een uitstekende manier om het werk van Schrijnwerk Hubrechts aan de wereld te laten zien en het vertrouwen van potentiële klanten te winnen.

Wilt u ook een goedkope website laten maken? Maar wel door een expert in webdesign?
Kom eens met ons praten. We vinden vast de oplossing die perfect aansluit bij uw behoeften!

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak