Website voor een schoonmaakbedrijf

Crabeels in Mechelen

Website: Schoonmaakbedrijf Crabeels

Website
kenmerken

  • FOTOKNOPPEN
  • FOTOFUNCTIE
  • UITGEBREID CONTACTFORMULIER

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2014

Website laten maken voor een schoonmaakbedrijf

Website ontwerp voor een schoonmaakbedrijf

Voor een schoonmaakbedrijf is een professionele website tegenwoordig onmisbaar. Het is immers het visitekaartje van uw bedrijf en geeft uw potentiële klanten een duidelijk beeld van wat u te bieden heeft.
Bij ons kan u een succesvolle en professionele website laten maken die volledig is afgestemd op uw bedrijf.

Ook het bekendste schoonmaakbedrijf van Mechelen, namelijk Crabeels, heeft in ICTBoost de ideale webdesign partner gevonden. Daarom hebben zij ons gecontacteerd en een moderne website laten ontwerpen!

Samen hebben we de layout van hun website bepaald, met als doel om mensen te informeren over de verschillende diensten van de firma. Het resultaat is een moderne en overzichtelijke website die geheel in lijn is met de reeds bestaande huisstijl van het bedrijf.

Op de homepagina zijn de foto-knoppen een opvallend onderdeel, die de websitebezoeker meteen een duidelijk beeld geven van de belangrijkste diensten. Hierdoor is de navigatie op de website zeer eenvoudig en duidelijk. De foto's op de website zijn voorzien van een fotofunctie, waarmee elke foto vergroot kan worden. Hierdoor krijgt de bezoeker een nog beter beeld van de diensten die u aanbiedt.

Het contactformulier op de website is uitgebreid en zorgt er voor dat de administratie-afdeling alle nodige informatie binnenkrijgt wanneer mensen contact opnemen via de website. Hierdoor kunnen ze snel en efficiënt op verzoeken reageren en hebben ze altijd een overzicht van alle contacten die via de website binnenkomen.

Veiligheid is tegenwoordig een belangrijk aandachtspunt bij het maken van een website. Daarom hebben wij als ervaren webdesigner extra aandacht besteed aan de veiligheid bij het maken van de nieuwe website van dit schoonmaakbedrijf. Het bedrijf heeft immers in het verleden te maken gehad met gehackte websites, en we willen daarom zorgen dat dit niet nogmaals gebeurt.
U kunt er dus van op aan dat uw website veilig is en u zich geen zorgen hoeft te maken over beveiligingsproblemen als u een website laat ontwerpen door ICTBoost!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om het maken van een professionele website voor uw schoonmaakbedrijf? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met u.
Wij zijn er van overtuigd dat we een website kunnen maken die aan al uw wensen voldoet. Of het nu gaat om de lay-out, de inhoud, de foto's of de veiligheid? Wij hebben de kennis en ervaring in huis om een website te maken die uw schoonmaakbedrijf op de best mogelijke manier presenteert. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf op een professionele manier online zichtbaar is en uw potentiële klanten zich bewust zijn van de kwaliteit en het aanbod van uw diensten.

Laat ons uw partner zijn in het ontwikkelen van een nieuwe website voor uw schoonmaakbedrijf en wij zorgen ervoor dat uw bedrijf op de juiste manier online wordt gepresenteerd.

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak