Website voor een plaatser van platte daken

Dakwerker Bruynseels in Hulshout

Website: Platte daken Bruynseels

Website
kenmerken

  • PROFESSIONELE FOTO
  • FOTOFUNCTIE
  • UITGEBREID OFFERTEFORMULIER

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2014

Website laten maken voor een plaatser van platte daken

Website ontwerp voor een plaatser van platte daken

Dakwerker Jef, zaakvoerder van een dakdekkersbedrijf gelegen te Hulshout, gespecialiseerd in het plaatsen van platte daken wou online meer klanten aantrekken.  Daarom heeft hij ICTBoost gecontacteerd om een moderne website te laten maken voor het plaatsen van platte daken.
Samen met dakwerker Jef hebben we de layout van deze website bepaald om te zorgen dat de websitebezoekers volledig worden geïnformeerd over de verschillende diensten die Jef te bieden heeft.

Om de website efficiënt en duidelijk te presenteren, hebben we gekozen om de foto's van de gerealiseerde projecten van een fotofunctie te voorzien. Dit maakt het voor de websitebezoekers mogelijk om de foto's eenvoudig te bekijken door te klikken en te vergroten. Hierdoor krijgen ze een beter beeld van de kwaliteit van het werk van Jef.

Voor een professionele uitstraling van de website, hebben we een professionele foto gebruikt in het hoofding. Dit geeft de website een extra touch van professionaliteit en zorgt ervoor dat de websitebezoekers weten dat ze met een bedrijf te maken hebben dat kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Het is voor Jef, als plaatser van platte daken, belangrijk om ervoor te zorgen dat de websitebezoekers alle nodige informatie ontvangen wanneer zij contact opnemen via de website. Daarom hebben we een offerteformulier ontwikkeld dat speciaal op maat is gemaakt voor Jef's bedrijf. Hierdoor kunnen de websitebezoekers eenvoudig een offerte aanvragen en krijgen ze binnen enkele dagen een duidelijk beeld van wat Jef voor hen kan betekenen.

Kortom: Deze basiswebsite, met een hoge prijs-kwaliteit verhouding, is ideaal om de eerste stappen te zetten naar online bekendheid. Het is een efficiënte en professionele manier om uw bedrijf aan de wereld te tonen en websitebezoekers te informeren over de verschillende diensten die zij kunnen verwachten.

Wilt u ook een budgetvriendelijke website laten maken voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact op met ons.
Wij staan voor u klaar!

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak