Website voor een mollenvanger

Groenservice in Keerbergen

Website: Mollenvanger - Stop De Mol

Website
kenmerken

  • ACHTERGRONDFOTO

ONEPAGE WEBSITE

LAYOUT DOOR KLANT

OPGELEVERD: 2012

Website laten maken voor een mollenvanger

Website ontwerp voor een mollenvanger

AGSV, een groenservicebedrijf uit Keerbergen, heeft onlangs een nieuwe dienst geïntroduceerd namelijk "Mollen vangen". Daarom besloot zaakvoerder Bart, die reeds jarenlang klant is bij ICTBoost, om ons te contacteren om een goedkope website te laten maken die deze dienst moest promoten. Wij hebben op verzoek van onze klant met veel plezier een eenvoudige website ontwikkeld voor deze mollenvanger.

De website heeft als hoofddoel om meer uitleg te geven over de activiteiten van AGSV, waaronder tuinwerken en het vangen van mollen.
De lay-out van de website is specifiek ontworpen naar de wensen van onze klant. Mollenvanger Bart heeft ervoor gekozen om een eigen achtergrondfoto te implementeren, waardoor deze onepage website direct een kleurrijke uitstraling krijgt. Deze onepage website, die dienst doet als online visitekaartje, is de perfecte manier om mensen via internet te informeren over de dienst "stop de mol".

Het mooie aan deze website is dat hij niet alleen effectief is, maar ook budgetvriendelijk!

Het belangrijkste doel van deze website is om de diensten van AGSV bekender te maken bij het grote publiek. Door middel van deze budget-website kunnen potentiële klanten op een gemakkelijke manier meer informatie verkrijgen over de activiteiten van AGSV en de dienst "stop de mol".
Bovendien is het ook een uitstekende manier om online zichtbaarheid te creëren, wat weer leidt tot meer klanten en uiteindelijk een grotere omzet.

Kortom: Het is een slimme zet geweest van AGSV om een budgetvriendelijke website te laten ontwikkelen voor een mollenvanger. Deze moderne website is een effectieve manier om de diensten van het bedrijf onder de aandacht te brengen bij het publiek en om zichtbaarheid online te vergroten. Bovendien is het ook nog eens betaalbaar, wat betekent dat elke mollenvanger die op zoek is naar een online platform, dit nu kan realiseren zonder te veel geld uit te geven.

Dus elke zaakvoerder, zelfs een mollenvanger, die op zoek is naar een online platform om zijn diensten te promoten, kan profiteren van een professionele website zonder dat dit te veel geld kost. Het enige wat u hoeft te doen, is uw wensen door te geven en ICTBoost zorgt vervolgens voor de rest.
Bent u klaar voor uw online verhaal? Wij wel!
Laten we van start gaan!

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak