Website voor loodgieters

Gebroeders Jacobs in Kontich

Website: Loodgieters - Gebroeders Jacobs

Website
kenmerken

  • PROFESSIONELE FOTO
  • FOTOFUNCTIE
  • SOCIAL MEDIA LINKS
  • SEO LANDINGSPAGINA'S

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST

OPGELEVERD: 2014

Website laten maken voor een loodgieter

Website ontwerp voor een loodgieter

Loodgieters Jimmy en Dave waren vastberaden om hun aanwezigheid op het internet te vergroten en meer klanten aan te trekken via het web. Daarom besloten ze om de hulp van ICTBoost in te roepen. Ze wilden een moderne website laten maken voor een loodgieter. Een nieuwe website die opdrachten moest opleveren.
Tijdens het ontwerpproces hebben ze veel aandacht besteed aan de specifieke wensen van hun klanten en een website laten ontwerpen waarbij de klant centraal staat. Het resultaat is een professionele website die specifiek is gemaakt voor hun loodgietersbedrijf in Kontich.

Om de website een echte professionele uitstraling te geven, is er zorgvuldig nagedacht over de layout. We kozen voor een heldere en professionele foto in de header, waarmee bezoekers direct worden aangetrokken.

Voor loodgieters is het belangrijk om duidelijk te laten zien wat ze precies aanbieden. Daarom hebben we gekozen voor een overzichtelijke navigatiestructuur en korte, maar heldere teksten die worden ondersteund door aansprekende foto's. De foto's zijn voorzien van een fotofunctie, zodat de diensten die de loodgieters aanbieden extra duidelijk worden gepresenteerd.

Voor Dave, de loodgieter, was zoekmachine-optimalisatie erg belangrijk. Om verschillende soorten klanten aan te trekken, hebben we verschillende SEO-landingspagina's ontwikkeld die gericht zijn op specifieke zoektermen. Dankzij deze SEO-strategie scoort de website zeer goed in zoekopdrachten voor loodgieters in Mechelen, Kontich en Lier. Dit zorgt voor het online succes van dit loodgietersbedrijf en stelt hen in staat om hun doelen te bereiken.

Naast de visuele aspecten van de website, hebben we ook nagedacht over de gebruikerservaring. We hebben ervoor gezorgd dat de website gemakkelijk te gebruiken is, zodat bezoekers snel de informatie kunnen vinden die ze zoeken. Bovendien is de website ook optimaal gebruiksvriendelijk voor mobiele apparaten, zodat bezoekers ook onderweg snel en gemakkelijk informatie kunnen opvragen.

We kunnen besluiten dat het een verstandige beslissing is geweest om een nieuwe website te laten maken voor de loodgieters. Het geeft hen de mogelijkheid om te laten zien wat ze precies aanbieden en hoe ze online klanten kunnen bereiken.

Met een website is het namelijk mogelijk om 24/7 zichtbaar te zijn voor potentiële klanten en hen op een eenvoudige en overzichtelijke manier te informeren over de diensten die je als loodgieter aanbiedt. Bovendien is een website voor loodgieters een uitstekend hulpmiddel om jezelf te profileren en je bedrijf een professionele uitstraling te geven. Het is een bewezen feit dat een goed ontworpen en geoptimaliseerde website leidt tot meer klanten en een hogere conversie.

Om deze redenen is het absoluut noodzakelijk voor een loodgieter om een website te hebben die voldoet aan de moderne eisen en verwachtingen. Het is echter niet altijd even eenvoudig om zo'n website zelf te ontwikkelen en te onderhouden. Daarom is het een goed idee om de hulp in te schakelen van een professioneel webdesignbureau.

Bij ICTBoost weten we als geen ander hoe we een website voor een loodgieter op een professionele manier moeten ontwikkelen. Als webdesignbedrijf hebben wij al vele jaren ervaring in het bouwen en optimaliseren van websites voor loodgieters. Wij zullen jouw wensen en eisen in acht nemen en zorgen voor een website die aansluit bij jouw bedrijf en jouw diensten.
Dankzij onze aandacht voor detail, onze passie voor technologie en onze focus op de wensen van de klant, zijn wij de perfecte keuze voor elke loodgieter die een website wil laten ontwerpen die er niet alleen mooi uitziet, maar ook klanten opbrengt.
Laat ICTBoost jou helpen met het realiseren van jouw dromen en zorg dat jouw loodgietersbedrijf de aandacht krijgt die het verdient in de online wereld.

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak