Website voor een lichtspecialist

REL-scan in Leuven

Website: Licht specialist REL-scan

Website
kenmerken

  • SLIDESHOW
  • FOTOFUNCTIE
  • VIDEOFUNCTIE
  • UITGEBREID CONTACTFORMULIER
  • GOOGLE MAP

PRO WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2013

Website laten maken voor een lichtspecialist

Website ontwerp voor een lichtspecialist

Lichtspecialist Chris van REL-scan wist dat een professionele website noodzakelijk was om zowel bestaande als potentiële klanten te informeren over de diensten van zijn bedrijf. Daarom heeft hij ICTBoost ingeschakeld om een ​​moderne website te laten maken voor een lichtspecialist.

Met veel passie hebben wij bij ICTBoost een nieuwe website voor deze lichtspecialist uit Leuven ontwikkeld. Hierbij was het onze prioriteit om zowel de inhoud als de lay-out van de website te optimaliseren.

Toen Chris ons benaderde met het verzoek om een ​​zakelijke website te ontwikkelen, had zijn bedrijf al vele projecten voltooid. Om deze projecten volledig in de verf te zetten, hebben we een slideshow op de homepagina geplaatst. Daarnaast hebben we de meeste foto's op de website voorzien van een fotofunctie, zodat bezoekers een beter beeld krijgen van de gerealiseerde projecten.

Ook is de bestaande bedrijfsvideo op de website geïmplementeerd via de videofunctie. Hierdoor krijgen bezoekers een beter beeld van het bedrijf en de diensten die zij aanbieden.

Het uitgebreide contactformulier op de website stelt Chris in staat om snel en eenvoudig alle nodige informatie te verkrijgen wanneer bezoekers contact met hem opnemen. Daarnaast hebben we een interactieve kaart (Google Map) op de website geplaatst, zodat klanten makkelijk de weg naar het kantoor van REL-scan kunnen vinden.

Kortom: De nieuwe website voor deze lichtspecialist een belangrijk communicatiemiddel geworden voor het bedrijf. Hierdoor kunnen zij bezoekers informeren over hun diensten en projecten. Website-bezoekers kunnen contact opnemen via het contactformulier of een bezoek brengen op kantoor.

Het is belangrijk voor elk bedrijf om een ​​professionele en functionele website te hebben, vooral voor bedrijven in de technische sector.
Als u op zoek bent naar een partner om een ​​website te laten maken voor uw zaak?
Neem dan gerust contact op met ICTBoost.
Wij zijn er om u te helpen uw bedrijf online te presenteren.

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak