Website voor een lichtexpert

Luxon in Leuven

Website: licht-expert Luxon

Website
kenmerken

  • SLIDESHOW
  • PROFESSIONELE FOTO'S
  • VIDEOFUNCTIE
  • PROMOVAK
  • FORMULIER OP MAAT
  • GOOGLE MAP

PRO WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2015

Website laten maken voor een lichtexpert

Website ontwerp voor een licht-expert

Luxon is een expert op het gebied van licht en verlichtingsoplossingen en wou graag meer zichtbaarheid op internet. Daarom heeft Chris, de zaakvoerder van Luxon, een professionele website laten maken voor een lichtspecialist door ICTBoost. Wij zijn trots op het resultaat en blij dat we Chris hebben kunnen bijstaan in de layoutkeuze voor zijn website.

Een goede website is niet alleen een online visitekaartje, maar ook een krachtig marketinginstrument. Het is belangrijk dat een website duidelijkheid biedt over de diensten en producten van een bedrijf. Deze lichtspecialist biedt een breed scala aan diensten op het gebied van verlichting en daarom was het belangrijk om op de website diverse opties te implementeren om alle informatie overzichtelijk en toegankelijk weer te geven.

Bijvoorbeeld door middel van een slideshow en promovakken op de website krijgt de bezoeker een goed beeld van de diensten van deze lichtexpert.

Dankzij de videofunctie op de homepagina krijgt de bezoeker een beeld van het bedrijf en de mensen achter Luxon.
Bovendien krijgt Chris met het op maat gemaakte offerteformulier alle nodige informatie om een goed beeld te krijgen van de wensen van de potentiële klant.

Het gebruik van professionele foto's op de website zorgt voor een professionele uitstraling en de Google Map zorgt ervoor dat bezoekers gemakkelijk de weg kunnen vinden naar de lichtspecialist. Dit is belangrijk omdat Luxon klanten op het bedrijf ontvangt en daarom belangrijk is om een optimale bereikbaarheid te waarborgen.

Kortom: de website voor Luxon, de lichtexpert uit Leuven, is een perfecte weergave van het bedrijf en biedt een duidelijk overzicht van de diensten en de visie van Chris en zijn team. ICTBoost heeft bewezen dat ze in staat zijn om een moderne website te maken die zichtbaarheid en informatie biedt aan potentiële klanten.
Dus waar wacht je nog op?
Laat jouw website maken door ICTBoost en geef jouw bedrijf de zichtbaarheid die het verdient!

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak