Website voor een interieurarchitect

Glas & Hout in Sint Amands

Website: Interieurarchitect - Glas & Hout

Website
kenmerken

  • SLIDESHOW
  • PROFESSIONELE FOTO'S
  • SOCIAL MEDIA LINKS

PRO WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST

OPGELEVERD: 2014

Website laten maken voor een interieurarchitect

Website ontwerp voor een interieurarchitect

Interieurarchitect Frank kwam via mond-aan-mond reclame bij ons terecht voor het opzetten van een website die de creativiteit van zijn bedrijf zou moeten uitstralen. Hij wilde graag een moderne website laten maken waar bezoekers zijn realisaties op een overzichtelijke en indrukwekkende manier kunnen bekijken. Als interieurarchitect speelt Frank een belangrijke rol in het ontwerpen van functionele en esthetische binnenruimtes en wilde hij deze kwaliteiten graag op de website laten zien.

Om de projecten van Frank zo goed mogelijk te tonen, hebben we besloten om een slideshow te integreren op de website. Hierin worden zijn realisaties in een visueel aantrekkelijke manier over het hele scherm getoond, zodat bezoekers direct een indruk krijgen van zijn werk. Bovendien wordt de volledige website geoptimaliseerd voor mobiele devices, zodat bezoekers ook op hun telefoon of tablet een heldere en overzichtelijke indruk krijgen.

Met de groei van social media is het tegenwoordig belangrijker dan ooit om deze platformen in te zetten voor bedrijven. Daarom hebben we op deze website een directe link geplaatst naar de Facebook pagina van interieurarchitect "Glas & Hout". Hierdoor kan Frank snel en eenvoudig zijn nieuwste projecten online zetten en zijn volgers op de hoogte houden van zijn laatste ontwerpen.

Naast de slideshow en de Facebook integratie, hebben we ook gezorgd voor een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke navigatie op de website. Bezoekers kunnen snel en eenvoudig door de verschillende pagina's navigeren en informatie vinden over de diensten van Frank, zijn ervaring en achtergrond, en zijn contactgegevens.

Doordat interieurarchitect Frank deze indrukwekkende website heeft laten maken, zijn we ervan overtuigd dat zijn bedrijf nog meer zichtbaarheid zal krijgen en dat hij zijn projecten aan zijn doelgroep op een professionele manier kan presenteren. Door de nadruk te leggen op zijn realisaties, de mogelijkheid te bieden om snel contact te leggen via zijn website en een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website te voorzien, bieden we Frank de best mogelijke kans om online succesvol te zijn!

Met de nieuwe website voor interieurarchitect Frank willen we niet alleen zijn bedrijf op de kaart zetten, maar ook idee├źn uitbrengen voor andere interieurarchitecten die op zoek zijn naar een expert om hun website te laten maken!

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak